ENIRO POLEN IN I SAMSUNG SMART TV

Eniro Polens varumärke Panorama Firm är utvald som app i Samsungs Smart TV i Polen. Appen ger användarna  lättillgänglig information om drygt 2,4 miljoner polska företag och myndigheter, produkter och tjänster.

 

- Det här är affären är ett kvitto på att Panorama Firm är en av Polens mest uppskattade leverantörer av företagsinformation, säger Johan Lindgren.

 

Den nya appen i Samsung Smart TV gör det enkelt att när som helst hitta lokal information för alla polska städer. Applikationen visar både företagens kontaktuppgifter och gör det också möjligt att lokalisera dem på kartan. Hittills har informationen i Panorama Firms databas endast funnits tillgängligt som lokal sökning på panoramafirm.pl och via appar för smartphones, men nu får alltså även innehavare av Samsung Smart TV tillgång till lokal information via Panorama Firm.

 

-       Appen har utvecklats och utformats för att möta behovet hos användaren som ser på TV och letar information om företag, produkter och tjänster. Vi vill att Panorama Firm ska vara en symbol för lokalt sök - oavsett var användaren befinner sig. Med alla våra mobila lösningar för iPhone och Android och nu appen för Samsung Smart TV ger vi användarna tillgång till lokal information, oavsett var de är och vilka behov de har, säger Johan Lindgren, koncernchef och VD Eniro.

 

Panorama Firms applikation finns i Samsung Smart TV i kategorin "Information" och hjälper dig att ta del av det rika utbud av information och underhållning som finns hos Samsung-TV. Användarna av Samsung Smart TV i Polen får nu tillgång till mer än 400 globala och 60 polska appar, över 50 000 filmer och serier, samt även radiokanaler och annan information. 

För mer information kontakta:

 

Christina Sjölund, presschef tel:  08-55331818

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag i Norden. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden. Eniros innehåll är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. I Sverige erbjuder Eniro tjänsterna Eniro.se, DinDel, Proff.se och 118 118 samt apparna Eniro, Eniro Navigation och Eniro på sjön. Varje vecka har Eniro Sveriges digitala tjänster 2,6 miljoner unika besökare som gör 4,9 miljoner sökningar. Eniro Group har omkring 2 000 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq OMX Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.comtwitter.com/enirofacebook.com/eniro.

Bifogade filer

201602089870-1.pdf

Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]