ENIRO ORGANISERAR FÖR ÖKAD NORDISK KOMMUNIKATION

Annica Elmehagen-Lundquist, kommunikationsdirektör Eniro AB tar ett samlat grepp om varumärket i en ny organisation, Group Communication and Brand. Samtidigt skapas en nordisk marknadsorganisation. Ny nordisk marknadsdirektör blir Unni Strömstad som kommer närmast från Eniro i Norge.

Group Communication and Brand har huvudansvaret för varumärket och i den nya organisationen integreras alla kanaler IR, PR, internkommunikation, sociala medier och marknadsföring. Den nordiska marknadsdirektören, Unni Strömstad, kommer att rapportera till kommunikationsdirektören Annica Elmehagen-Lundquist.

 -       Med huvudansvar för Eniros varumärke är det en förutsättning att ha en person med nordiskt marknadsansvar. Unni Strömstad har lång erfarenhet av Eniro och hon kommer närmast från rollen som marknads- och kommunikationschef  i Eniro i Norge, säger Annica Elmehagen-Lundquist, kommunikationsdirektör Eniro AB.

 Syftet med den nordiska marknadsorganisationen är att skapa större effektivitet genom att öka samarbetet mellan de nordiska länderna parallellt med lokala anpassningar. Ett nordiskt team bestående av marknadscheferna från varje marknadsenhet och koncernansvariga för PR, Sociala Medier och Internkommunikation kommer gemensamt att arbeta med nordiska kampanjer.

 -       Jag är väldigt glad och stolt över förtroendet, säger Unni Strömstad, nordisk marknadsdirektör Eniro AB. Min roll blir att skapa den nordiska kommunikationen framöver. Det är en spännande utmaning att skapa ett gemensamt uttryck och position for ett varumärke i flera länder men det är mer som förenar länderna än som skiljer oss åt.

För mer information kontakta:

Christina Sjölund, PR- och presschef, 072-240 29 30

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag i Norden. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden. Eniros innehåll är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. I Sverige erbjuder Eniro tjänsterna Eniro.se, DinDel, Proff.se och 118 118 samt apparna Eniro, Eniro Navigation och Eniro på sjön. Varje vecka har Eniro Sveriges digitala tjänster 2,6 miljoner unika besökare som gör 4,9 miljoner sökningar. Eniro Group har omkring 2 000 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq OMX Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.comtwitter.com/enirofacebook.com/eniro.

Bifogade filer

201602089964-1.pdf

Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]