ENIRO LANSERAR NY KONCERNHEMSIDA

Det lokala sökföretaget Eniro har idag lanserat en uppdaterad och mer användarvänlig koncernhemsida, www.eniro.com.

Framtagandet av en ny hemsida är ett led i företagets strategi att samordna bolagets kommunikation, marknadsföring och varumärkesbyggande på ett för samtliga marknader enhetligt sätt. Syftet med koncernens hemsida är att på ett tydligt, lättnavigerat och informativt sätt beskriva bolagets verksamhet, dess produkter och finansiella utveckling på ett användarvänligt sätt.    

"I arbetet med att utveckla den nya hemsidan har tydlighet och enkelhet varit ledord, samtidigt som vi har avgränsat informationen till att primärt tillgodose behoven hos de som söker företags- och finansiell information och vill lära sig mer om Eniro", säger Cecilia Lannebo, Chef Investerar Relationer Eniro. "Vi har utvecklat hemsidan i samarbete med Alert IR som är ett företag specialiserat inom IR-kommunikation med en god expertis och erfarenhet att tillgodose informationskraven hos börsnoterade företag", avslutar Cecilia Lannebo.

"Vårt mål har varit utveckla och tillhandahålla en komplett webbplats från ett och samma ställe: En modern teknisk plattform, tillgång till alla Alert IRs moduler för finansiell information samt sist men inte minst vara ett bra bollplank vad gäller innehållsmässiga frågor", säger Jonas Winzell, VD på Alert Investor Relations AB.

För mer information, vänligen kontakta:
Cecilia Lannebo, Chef Investerar Relationer Eniro, Tel: +46 722 208 277, email: [email protected]
Jonas Winzell, VD Alert Investor Relations AB, Tel: +46 702 603 620, email: [email protected]

Eniro är Nordens största lokala sökföretag. Genom att använda Eniros tjänster kan både företag och konsumenter på ett enkelt sätt hitta de försäljningsställen som har de produkter och tjänster man är intresserad av. Oavsett om kanalen är internet, katalog eller mobil. Annonsörer kan aktivt marknadsföra sig till köpbenägna konsumenter och företag och därmed få nya kunder och ökad försäljning.

Eniro har cirka 3 500 anställda i Norden och Polen samt är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan år 2000. Under 2011 uppgick intäkterna till 4 323 MSEK, med ett resultat före avskrivningar (EBITDA) på 991 MSEK. Huvudkontoret finns i Stockholm. Mer om Eniro på www.eniro.com

Bifogade filer

201210026672-1.pdf

Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]