ENIRO KOMMENTERAR ARTIKEL I SVD

Nils Carlsson, ny VD för Eniro Sverige, kommenterar SvD:s artikel om företagets svenska försäljningsorganisation.

- Att ha nöjda kunder har alltid varit en viktig målsättning för mig på mina tidigare jobb och det är självfallet viktigt även i min nya roll som VD på Eniro Sverige, säger Nils Carlsson. Därför är det tråkigt att läsa om de uppgifter SvD har publicerat.

- I likhet med många andra företag har Eniro avtal som förlängs automatiskt om man inte säger upp dem. De kunder som har annonserat hos oss tidigare skickar vi, i enlighet med våra avtalsvillkor, antingen ett brev som bekräftar kommande publiceringsperiod eller kontaktar kunden via telefon. Alla kunder har möjlighet att ångra beställningen inom tio kalenderdagar, räknat på orderdatum på bekräftelsen. 

-Kunder som är missnöjda får gärna kontakta vår kundservice och kundombudsman. Vi kommer oftast fram till en bra lösning. 

- Vi vill inte lura några kunder. Vi har en professionell säljkår med uppgift att hjälpa våra kunder med bra lösningar, så att de kan nå sina målgrupper på ett effektivt sätt. Ibland kan det bli fel och då försöker vi lösa det på ett så bra sätt som möjligt.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Nils Carlsson, Vd Eniro Sverige, tel 076 644 77 00 

Christer Lundin, Kommunikationschef, tel 072 888 18 16

Eniro är ett sökföretag som aggregerar, filtrerar och organiserar lokal information. Vår tillväxt drivs av användarnas ökade mobilitet och multiscreenbeteende,  där vi ligger i framkant med moderna tekniska lösningar. I över hundra år har Eniro hjälpt människor hitta lokal information och företag att hitta kunder. Idag är det en multiscreenlösning - våra användare söker information i sin mobil, surfplatta och dator. Mobilannonsering är idag den snabbast växande delen av Eniros affär. Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, oavsett var du är eller vart du ska.

Eniro är ett av de största lokala sökföretagen i Norden. Bolaget har cirka 2 300 anställda och är noterat på Nasdaq Stockholm sedan år 2000. Under 2014 uppgick intäkterna till 3 002 MSEK, med ett resultat före avskrivningar (EBITDA) på 631 MSEK. Mer än 88 procent av Eniros annonsintäkter kommer från multiscreenkanaler. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Mer om Eniro på www.enirogroup.com

Bifogade filer

201506183475-1.pdf

Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]