REG

Eniro Group lanserar Robin med 200 sidekicks som gör livet lättare för alla företagare

Eniro skapar en nordisk affärsplattform med namnet Robin. En "team as a service"-tjänst där 200 experter blir tillgängliga och fungerar som sidekicks för att hjälpa företagare att nå framgång. 

Robin gör det möjligt för fler företag att få tillgång till en marknadsavdelning. Med ett  dedicerat team av experter blir det enklare att utveckla sin digitala marknadsföring och  skapa målinriktade kampanjer som driver resultat. 

"Företagare är Nordens hjältar och direkt avgörande för ett fungerande och  välmående samhälle. Vi anser att alla företag, stora som små, förtjänar samma chans att lyckas. Vårt mål med Robin är att ge dem verktygen som behövs för att utvecklas  och blomstra", säger Eniro Groups VD och koncernchef, Hosni Teque-Omeirat. 

Utmaningen att navigera i dagens komplexa medialandskap, vinna nya kunder och utveckla sin affär kräver specialistkompetens. Robin erbjuder tjänster inom  marknadsföring som exempelvis SEO, annonsering på Google, Meta, TikTok,  webbdesign och naturligtvis ranking och synlighet på våra egna plattformar.

 "Robin är mer än en tjänst, det är en rörelse mot en mer jämlik affärsvärld. Med  bredare kompetenser och hjälp av AI planerar vi att successivt lansera nya  effektiviserande lösningar. När andra nöjer sig med att leverera det som förväntas, ska vi sträva efter att överraska", säger Hosni Teque-Omeirat.

 Vid företagarens sida 

Robin handlar också om att få företagare att hitta bättre balans i livet med minskad  stress och färre ekonomiska risktaganden.  "Vi är dedicerade till att vara en kraft för positiv förändring, både i affärsvärlden och i  samhället i stort", avslutar Hosni.

 Läs mer på teamrobin.com 

För mer information, vänligen kontakta:

Hosni Teque-Omeriat, verkställande direktör och koncernchef Eniro Group AB (publ)
Telefon: +46 (0)70-225 18 77
E-post: [email protected]

Om Eniro Group: 

Eniro finns till för företag som vill nå framgång och tillväxt på sin marknad. Idag optimerar Eniro möjligheten för företag att skapa lokal närvaro, sökbarhet och marknadsföring digitalt. Detta gör Eniro till en viktig samarbetspartner för små och medelstora företag. Bolagets tydliga mål är att ge små och medelstora företag samma förutsättningar och resurser som stora företag har tillgång till. Eniro erbjuder en plattform som optimerar den lokala marknadsföringen genom intelligens, automatisering och effektivisering av kommunikationen. I det digitala landskapet samarbetar Eniro med de största mediekoncernerna i världen.

Eniro Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm (ENRO) och bedriver  verksamhet i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Under 2023 omsatte Eniro-koncernen  960 MSEK och hade cirka 900 anställda med huvudkontor i Stockholm. I koncernen ingår  även Dynava som erbjuder kundtjänst och svarsservice för större bolag i Norden samt  nummerupplysningstjänster. 


Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Simone Fuchs Head of Legal & Sustainability [email protected]