BLOGGARE FYLLER REJTA MED OMDÖMEN

Eniros omdömessajt Rejta.se börjar samarbeta med bloggnätverk Bloggerfy. I ett slag får Rejta hundratals nya och återkommande recensenter.

 

Rejta, som är en av Sveriges största omdömessajter med 380 000 omdömen, ger nu möjligheten till mängder av nya recensenter att synligöra sina omdömen än mer.  Via Bloggerfys 50 000 bloggare möjliggörs att en enorm ström av omdömen publiceras. När bloggarna skriver omdömen på Rejta kan de samtidigt publicera dem i sin blogg. I ett slag får Rejta flera nya skyltfönster för sina omdömen och bloggarna når ut till flera läsare med sina åsikter via Rejta.

 

-          Omdömesmarknaden växer och utvecklas. Recensioner på nätet har på bara några år kommit att styra vad vi köper och av vem. Rejtas nya samarbete med Bloggerfy kommer att bygga stora volymer med nya omdömen vilket ökar transparensen, säger Mattias Wedar VD Eniro Sverige.

 

Varannan svensk har skrivit omdömen om produkter eller tjänster det senaste året. Och nästan var tredje  har avstått från att köpa en produkt eller tjänst för att ett företag har haft för få konsumentomdömen på internet. Mängden recensioner som publiceras på nätet, varje dag, gör det helt enkelt svårt för företag att försöka dölja en dåligt fungerande tjänst eller produkt.

 

Därmed är det inte konstigt att vi först kollar omdömen på nätet innan vi köper. Andra konsumenters omdömen kommer på tredje plats när svenskarna rankar vilka källor de litar mest på, före expediters rekommendationer och tillverkares produktbeskrivningar. Bland yngre (18-25 år) är andras omdömen helt avgörande. Enligt en  undersökning gjord av Search Engine Land har 72 % lika mycket förtroende för online-recensioner som personliga rekommendationer av vänner och bekanta.

För mer information kontakta:

Christina Sjölund, PR- och presschef, 072-240 29 30

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag i Norden. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden. Eniros innehåll är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. I Sverige erbjuder Eniro tjänsterna Eniro.se, DinDel, Proff.se och 118 118 samt apparna Eniro, Eniro Navigation och Eniro på sjön. Varje vecka har Eniro Sveriges digitala tjänster 2,6 miljoner unika besökare som gör 4,9 miljoner sökningar. Eniro Group har omkring 2 000 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq OMX Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.comtwitter.com/enirofacebook.com/eniro.

Bifogade filer

201602089960-1.pdf

Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]