VD-Uppdatering

Hej,

Ni är många som hört av er och frågat hur det går med bolagets förvärvsplaner, jag och styrelsen är glada för att ni är engagerade och vill bidra. Svaret är att CR Ventures har blivit approcherade av ett antal bolag som vi just nu granskar och kommer att inleda förhandlingar med inom kort.

I och med att vi har en bra likviditet, har vi, precis som jag nämnt tidigare, inte bråttom utan har för avsikt att välja det bolag som kan erbjuda attraktiva villkor till CR Ventures aktieägare. Under kvartalet har CR Ventures avyttrat en del av sitt innehav (95 714 286 st) i Brandbee Holding till en kurs om 0,07 kr och affären inbringade ca 7 miljoner kronor.

Efter det att stämman (27/5) godkänner styrelsens förslag att skifta ut ca: 150 M aktier i Brandbee Holding (1 aktie i CR Ventures ger 59 aktier i Brandbee) till CR Ventures aktieägare kommer CR Ventures att avveckla den aktieposition som är kvar för att maximera kassan i CR Ventures inför nästa steg.

Vi har inte för avsikt att processen ska dra ut på tiden utan kommer snarast att återkomma med nästa steg, som är ett LOI med det bolag som vi har för avsikt att förvärva.

HälsningarJonas Litborn,
VD

Stockholm 2021-05-26

För mer information, vänligen kontakta:
Jonas Litborn, VD
För mer information
[email protected]

crventures.se

Om CR Ventures AB

CR Ventures affärsidé är att genom egna projekt och aktivt delägarskap driva projekt och bolag inom olika marknads vertikaler.


Om Curira

Prenumerera

Få löpande information från Curira via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat