Uppsala Konsert & Kongress AB bästa företaget i Uppsala på digitalisering

Nu är det klart - Uppsala Konsert och Kongress är bästa företaget i Uppsala på digitalisering. Det står klart efter att den lokala delrapporten: DigitaliseringsIndex Uppsala har släppts. Indexet tar tempen på och analyserar digitaliseringsgraden hos företag i Uppsala.

- De som är bäst på digitalisering är aktiva i sociala medier och interagerar i stor utsträckning med sina följare. De jobbar en hel del med sökmotoroptimering och sökordsmarknadsföring samtidigt som de är kreativa på att generera organisk trafik, säger Ari Liukko, vd på CloudRepublic som ligger bakom rapporten.

Hur står det till med digitaliseringen hos Uppsalaföretagen? Vilka syns mest - och vad gör att vissa lyckas bättre än andra? För första gången görs en total genomlysning av digitaliseringsgraden hos Uppsalas företag. DigitaliseringsIndex utgår från helt objektiva mätningar baserade på datadriven analys framtaget genom forskning och utveckling av det svenska techbolaget CloudRepublic.

Det här är första gången DigitaliseringsIndex Uppsala presenteras:

De digitala vinnarna i Uppsala 2018

  1. Uppsala konsert och Kongress AB
  2. Scandinavian Car Styling AB
  3. KitchenTime AB

Uppsala har en gedigen tradition som IT-stad så det är naturligt att just i denna lokalrapport också inkludera en egen topplista för IT-bolagen:

De digitala vinnarna bland IT-bolagen i Uppsala 2018

  1. IP-Only
  2. WasabiWeb AB
  3. IAR Systems

DigitaliseringsIndex tas fram genom en automatisk insamling av stora datamängder (Big Data) som bearbetas med algoritmer som har skapats av CloudRepublic. Den nationella rapporten ges ut vid två tillfällen varje år och mäter digitaliseringsgraden hos svenska företag, kommuner och län. Topplistan kan följas i realtid på hemsidan DigitaliseringsIndex.se som också ger ytterligare information, djupdykningar och branschspecifika analyser.

För ytterligare information kontakta:

Ari Liukko, VD, Telefon +46 733 15 15 15, E-post: [email protected]

Om CloudRepublic AB (publ): CloudRepublic hjälper företag att realisera sin digitala potential genom datadriven analys. CloudRepublics DigitaliseringsIndex sammanfattar ett bolags digitala status och anger ett matematiskt mått på Bolagets digitala mognad. Bolagets transformationsverktygslåda genomlyser och optimerar ett bolags processer och affärsmodell.

CloudRepublic AB (publ) är noterade på NGM Nordic MTF. För mer information se www.cloudrepublic.com

CloudRepublic AB
Karlavägen 64 114 49
Stockholm
Tel: 08-6111190 
www.cloudrepublic.com


Om Curira

Prenumerera

Få löpande information från Curira via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat