North Chemical utser ny CFO

Johan Zackrisson utses till ny CFO i North Chemical med plats i företagets ledningsgrupp från och med den 30 mars 2016. Johan Zackrisson är revisor sedan 1998 och har lång erfarenhet av noterade bolag, vilket innebär att North Chemical nu stärker börskompetensen. Tidigare CFO Tomas Jönsson lämnar bolaget.

- Jag är glad att Johan Zackrisson förstärker vår ekonomifunktion. Vi driver ett omfattande förändringsarbete för att bygga ett bolag med uthållig lönsamhet. CFO har en nyckelroll i detta arbete. Johan kommer även att bidra till att utveckla vår IR-funktion och koncernens finansiella rapportering, säger Anders Svensson, VD på North Chemical.

Rörvik 30 mars 2016

För ytterligare information, kontakta:

VD Anders Svensson, mobil 0737-73 41 81

Om North Chemical
North Chemical är en kemteknisk koncern med egen produktion i Rörvik. North Chemical utvecklar, producerar och marknadsför rengörings- och underhållsprodukter för bl.a. industri, fordon, shipping, livsmedel och hygien under egna varumärken som Snowclean, Strovels och Marisol, samt på uppdrag av andra kunder under Private Label. North Chemical har 60-talet anställda och bolagets produkter säljs på cirka 15 marknader. Huvudkontoret ligger i Rörvik. North Chemical-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm, First North, och handlas under kortnamnet NOCH. Bolagets certified adviser är Redeye AB. För ytterligare info se www.northchemical.se


Om Clemondo

Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för rengöring och hygien, med produkter som alltid behövs oavsett konjunktur. Under tre varumärken utvecklar, tillverkar och marknadsför Clemondo egna rengöringsprodukter vid bolagets anläggning i Helsingborg.

Webbplats
www.clemendo.se
Bransch
Kemikalier

Prenumerera

Få löpande information från Clemondo via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CLEM ISIN-kod SE0005504669 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Jesper Svensson IR-kontakt [email protected] +46 70 529 17 22