Clemondo skriver avtal med AllOffice Nordic AB.

Clemondo har tecknat avtal med AllOffice om försäljning av städ- och hygienprodukter från varumärket Liv.

AllOffice är en av Sveriges ledande leverantörer av kontors, städ- och hygienprodukter samt av produkter till hotell, restaurang och catering. Verksamheten finns i hela landet med fysiska butiker, säljare och med en omfattande webb-handel. AllOffice har som mission att underlätta vardagen för sina kunder och att göra det på ett hållbart sätt. Ambitionen är att bidra till arbetsplatser och företag där valet av AllOffice produkter leder till att medarbetare som mår bra, ger nöjda kunder och bidrar till ett gott samvete för miljömässiga och sociala aspekter i produktens hela livscykel. Detta samtidigt som valet ska kunna försvaras ekonomiskt.

"Vi på AllOffice ser fram emot samarbetet med Clemondo. De är en stor aktör inom hygien, med ett starkt varumärke då man levererat till sjukvården i många år. Att tillverkning sker i Helsingborg och att de delar vår vision om hållbarhet gör att vårt samarbete känns extra värdefullt," säger Mattias Ström, Kategorichef på AllOffice.

"AllOffice delar våra visioner och därför är vi väldigt glada över det här samarbetet där vi tillsammans kan bidra till en renare värld", säger Jesper Svensson, VD på Clemondo.

Helsingborg, 11 november 2021

Jesper Svensson, VD
Telefon: 070-529 17 22
E-post: [email protected]

Eva Ärlebo, Sales and Marketing Manager
Telefon: 073-143 30 36
Epost: [email protected]

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Västra Hamnens Corprate Finance är Clemondos certified adviser, kontakt [email protected], +46 40-200 250. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193.

För ytterligare information se www.clemondo.se


Om Clemondo

Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för rengöring och hygien, med produkter som alltid behövs oavsett konjunktur. Under tre varumärken utvecklar, tillverkar och marknadsför Clemondo egna rengöringsprodukter vid bolagets anläggning i Helsingborg.

Webbplats
www.clemendo.se
Bransch
Kemikalier

Prenumerera

Få löpande information från Clemondo via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CLEM ISIN-kod SE0005504669 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Jesper Svensson IR-kontakt [email protected] +46 70 529 17 22