Clemondo skriver avtal med Alligo

Clemondo AB har tecknat avtal med Alligo som omfattar produkter från samtliga varumärken. Avtalet beräknas uppgå till cirka 2,5 miljoner på årsbasis.

Alligo är ett affärsområde inom Momentum Group och är mest känt på marknaden genom deras starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Tillsammans riktar de sig i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, tjänster och rådgivning. De har ett nära samarbete med marknadsledande leverantörer. Hos Alligo kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd. Förutom webbhandel har de ca 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland. De strävar efter en hållbar verksamhet i alla led och vill skapa mervärde för kunden och vara en attraktiv arbetsgivare med engagerade och kunniga medarbetare och ledare.

"Vi på Clemondo är glada över att Alligo väljer att komplettera sitt erbjudande med produkter från både Liv, Lahega och Strovels. Alligo tar hållbarhetsfrågor på allvar på många plan, vilket gör att vårt samarbete känns helt rätt," säger Jesper Svensson, VD på Clemondo.

Helsingborg, 1 november 2021

Jesper Svensson, VD
Telefon: 070-529 17 22
E-post: [email protected]

Eva Ärlebo, Sales and Marketing Manager
Telefon: 073-143 30 36
Epost: [email protected]

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Västra Hamnens Corprate Finance är Clemondos certified adviser, kontakt [email protected], +46 40-200 250. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193. För ytterligare information se www.clemondo.se


Om Clemondo

Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för rengöring och hygien, med produkter som alltid behövs oavsett konjunktur. Under tre varumärken utvecklar, tillverkar och marknadsför Clemondo egna rengöringsprodukter vid bolagets anläggning i Helsingborg.

Webbplats
www.clemendo.se
Bransch
Kemikalier

Prenumerera

Få löpande information från Clemondo via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CLEM ISIN-kod SE0005504669 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Jesper Svensson IR-kontakt [email protected] +46 70 529 17 22