Clemondo är vinnare av priset Best Green Initiative som delas ut av Ikaros Cleantech AB

Ikaros delar varje år ut priser i olika kategorier till utvalda leverantörer. I år vann Clemondo det ärofyllda priset för bästa gröna lansering.

Ikaros är en heltäckande totalleverantör inom spillskydd, rengöring och smörjteknik med lager och kontor i Mölndal. Sedan de började för över 25 år sedan har Ikaros uppdrag varit att främja hållbara metoder för en säker hantering av kemprodukter. De erbjuder lösningar som skyddar egendom, miljö och människor från skadliga kemikalier. Det har alltid funnits en "grön tråd" i de tjänster och produkter som Ikaros erbjuder. För dem handlar det inte om trender - utan det är själva kärnan i Ikaros affärsmodell.

"När det kom till att välja en vinnare av Ikaros Initiative Award fanns det många aspekter att hålla i åtanke. Att välja Clemondos Greenium-serie innebar att vi värderar kvalitetsprodukter som både är effektiva och biobaserade, samt även är ett bra komplement till våra existerande erbjudanden. Juryn uppskattar speciellt att Greenium är en nyskapande och genomtänkt framställd innovation som ligger i framkant när det gäller både produktutformning och paketering," säger Maja Hadziosmanagic, Kategorichef på Ikaros Cleantech AB.

"Vi på Clemondo ser detta pris som ett kvitto på att vår omtanke om miljön uppmärksammas och att vårt hållbarhetsarbete uppskattas av såväl kunder som leverantörer," säger Jesper Svensson, VD på Clemondo.

Helsingborg, 19 oktober 2021

Jesper Svensson, VD
Telefon: 070-529 17 22
E-post: [email protected]

Eva Ärlebo, Försäljnings- och Marknadschef
Telefon: 073-143 30 36
Epost: [email protected]

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Västra Hamnens Corprate Finance är Clemondos certified adviser, kontakt [email protected], +46 40-200 250. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193.
För ytterligare information se www.clemondo.se


Om Clemondo

Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för rengöring och hygien, med produkter som alltid behövs oavsett konjunktur. Under tre varumärken utvecklar, tillverkar och marknadsför Clemondo egna rengöringsprodukter vid bolagets anläggning i Helsingborg.

Webbplats
www.clemendo.se
Bransch
Kemikalier

Prenumerera

Få löpande information från Clemondo via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CLEM ISIN-kod SE0005504669 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Jesper Svensson IR-kontakt [email protected] +46 70 529 17 22