Autodude tar in Greenium i sitt sortiment.

Med omtanke om miljön kan vi nu tillsammans med Autodude erbjuda konsumenter i hela Norden att enkelt beställa växtbaserade fordonsprodukter.

Autodude.se ägs av Handshake Sweden AB. Autodude kommer ursprungligen från Finland och grundades 2015. I april 2017 lanserades Autodude även i Sverige och Norge. Under våren 2021 publicerade vi vår hemsida även i Danmark, vilket gör dem till Nordens största bilvårdsbutik!

"Vi har sett en efterfrågan på Greenium-sortimentet från Lahega och med tanke på att produkterna är unika då de är växtbaserade, så valde vi att ta in detta i vårt sortiment. Vi har även valt att ta in fler produkter från varumärket Lahega i vårt sortiment, säger Jesper Norrman, ansvarig för produktsortimentet på Handshake Sweden AB.

"Tillsammans med Autodude kan vi nå en bred kundgrupp inte bara i Sverige, utan även i övriga Norden. Vi ser detta som en väldigt fin möjlighet göra skillnad på riktigt genom att många fler får möjligheten att välja våra växtbaserade produkter från Greenium, säger Jesper Svensson, VD på Clemondo.

Helsingborg, 4 mars 2022.

Jesper Svensson, VD
Telefon: 070-529 17 22
E-post: [email protected]

Eva Ärlebo, Sales and Marketing Manager
Telefon: 073-143 30 36
Epost: [email protected]

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Västra Hamnens Corprate Finance är Clemondos certified adviser, kontakt [email protected], +46 40-200 250. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193.

För ytterligare information se www.clemondo.se


Om Clemondo

Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för rengöring och hygien, med produkter som alltid behövs oavsett konjunktur. Under tre varumärken utvecklar, tillverkar och marknadsför Clemondo egna rengöringsprodukter vid bolagets anläggning i Helsingborg.

Webbplats
www.clemendo.se
Bransch
Kemikalier

Prenumerera

Få löpande information från Clemondo via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CLEM ISIN-kod SE0005504669 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Jesper Svensson IR-kontakt [email protected] +46 70 529 17 22