REG

Meddelande om nytt rapporteringsdatum

Caybon Holding tidigarelägger publiceringen av kvartalsrapporten för det tredje kvartalet

Caybon Holding AB (publ) har beslutat att tidigarelägga publiceringen av kvartalsrapporten för det tredje kvartalet 2023 till den 30 oktober 2023. Tidigare meddelat datum för publicering av rapporten var den 17 november 2023.

Anledningen till att publiceringen av kvartalsrapporten kommer att tidigareläggas är att kvartalsrapporten kommer färdigställas tidigare än förväntat och styrelsen ser därför inte någon anledning att dröja med publiceringen.

För ytterligare information kontakta:

Richard Båge, VD
Email: [email protected]

Johan Janing, Chief Financial Officer
Email: [email protected]

Om Caybon

Caybon är en koncern med skalbara och digitalt fokuserade marknadsföringsbolag som är specialiserade inom produktion och distribution. Syftet är att erbjuda reklamköpande företag och organisationer moderna och attraktiva sätt att kommunicera med sin målgrupp bland annat genom via ett redaktionellt innehåll. De olika varumärkena erbjuder olika sätt att nå sin målgrupp bland annat genom digitala mediaplattformar, videos, prestationsinriktad marknadsföring, event så väl som tryckt media. Intäkterna härrör i sin tur från produktion av innehåll och distribution i olika kanaler. Kunderna varierar från multinationella företag till mindre och medelstora bolag. Kundgruppen är därigenom diversifierad både i storlek, bransch och geografi. De sex affärsområdena är grupperade i två segment: Kampanj och Plattform.


Om Caybon

Caybon delivers data-driven branded content campaigns for more than 9,000 clients around the globe. We began life as Mediaplanet in Stockholm in 2002, and grew quickly into a media powerhouse with presence in Europe, North America, South America and Asia.

Webbplats
caybon.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Caybon via e-post.

Handelsinformation

Marknad STO Corporate Bonds Kortnamn CAYB01 ISIN-kod SE0017084478

IR-Kontakt

Johan Janing [email protected] 076-894 06 65