REG

Inbjudan till presentation av Brilliant Futures bokslutskommuniké för 2022

Brilliant Future AB ("Bolaget") bjuder in till rapportpresentation i samband med att Bolaget publicerar sin bokslutskommuniké för 2022 den 23 februari 2023. Rapportpresentationen hålls samma dag, den 23 februari klockan 17:00 hos Mangold Fondkommission, Nybrogatan 55 i Stockholm. 

Presentationen ges av VD Ulrika Jonsson och CFO Mattias Palmaer. Efter presentationen hålls en frågestund och frågor kan skickas in via email senast 23 februari klockan 12:00 till [email protected]. En inspelning av presentationen kommer att finnas tillgänglig i efterhand. 

För att delta på Brilliant Futures rapportpresentation, vänligen registrera er genom att skicka ett email till [email protected] senast klockan 17:00 den 21 februari 2023. Mangold bjuder på fika.   

 För ytterligare information kontakta:
Ulrika Jonsson, vd, Brilliant Future
[email protected] / +46 (0) 73 - 408 27 05

Vid intresse av intervju, kontakta:
Alexandra Vass, presskontakt Brilliant Future
[email protected] / +46 (0) 70 - 771 51 65

Rådgivare
Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser, telefon +46 8 503 01 550, e-post: [email protected], www.mangold.se

Om Brilliant Future
Brilliant är en av marknadens främsta plattform för stärkta kund- och medarbetarrelationer. Med 20-års erfarenhet och 75 anställda förser vi kunder i mer än 50 länder med agerbara insikter som hjälper organisationer att maxa sin fulla potential och stärka relationen till kunder och medarbetare. Det resulterar i faktabaserade beslut, ett helhetsperspektiv och en starkare affär. Bolagets aktie (BRILL) är noterat på Stockholmsbörsen Nasdaq First North Growth Market. Läs mer på www.brilliantfuture.se


Om Brilliant

Brilliant utvecklar och marknadsför tjänster som förbättrar kundupplevelser och medarbetarengagemang främst genom digitala plattformar. Med hjälp av dessa tjänster kan företag och organisationer mäta, analysera och agera på information som återkopplas från kunder och medarbetare och i förlängningen driva förändringsprocesser som skapar förbättrad och uthållig lönsamhet. Brilliant är en av få aktörer på marknaden om erbjuder helhetslösningar där kund- och medarbetarperspektivet kopplas ihop. Metodiken är vetenskaplig och bygger på sambanden mellan medarbetarengagemang, kundlojalitet och lönsamhet.

Webbplats
https://brilliantfuture.se

Prenumerera

Få löpande information från Brilliant via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BRILL ISIN-kod SE0015811625

IR-Kontakt

Ulrika Jonsson VD [email protected] +46 73 408 27 05