REG

Daniel Baudin Lundström blir Head of Sales Private Sector på Brilliant Future

Brilliant Future är ett svenskt SaaS-företag som levererar kund- och medarbetarundersökningar. Företagets vision är att hjälpa organisationer världen över att frigöra potentialen i människor. Nu tar de nästa steg i sin resa och stärker företaget och ledningsgruppen genom att rekrytera Daniel Baudin Lundström till rollen som Head of Sales Private Sector.

Daniel har arbetat med försäljning och marknadsföring i över 20 år. De senaste 15 åren som ledare i bolag som Bonnier, Schibsted, Discovery och senast som CRO för SaaS-bolaget Findity. Daniel har även erfarenhet från start-up världen då han som VD drev bolaget UpUp, som är en SaaS-tjänst för företag som vill stärka kundrelationer.

- Vi är fantastiskt glada över att välkomna Daniel till oss på Brilliant Future. Daniel har en gedigen erfarenhet av försäljning i ledande roller och han är en mycket uppskattad ledare som brinner för att utveckla team, affärer och verksamheter. Daniel är en strategisk viktig rekrytering och han kommer kunna bidra starkt till vår fortsatta utveckling och tillväxtresa, säger Ulrika Jonsson, vd på Brilliant Future.

På Brilliant Future kommer Daniel ha ett övergripande budgetansvar för bolagets försäljning av nya abonnemang och tillväxt av ARR på privata sektorn. I tillägg kommer Daniel ansvara för genomförandet av de tillväxtinitiativ som ska säkerställa företagets tillväxtambitioner på längre sikt och i förlängningen leda till att bolagets finansiella mål uppfylls.  

- Min stora passion är att skapa förutsättningar för människor att utvecklas och få bolag att växa. Då detta är precis vad Brilliant gör för andra företag världen över var det svårt att inte bli nyfiken. Till detta uppfattar jag Brilliants kultur som inkluderande, öppen, generös och varm vilket tilltalar mina personliga värderingar. Brilliant är en rakt igenom kundcentrerad organisation med erfarna och härliga människor och jag ser fram emot att tillhöra och bidra till bolagets fortsatta framgång, säger Daniel Baudin Lundström. 

Daniel tillträder sin roll den 1 februari 2023 och ersätter därmed Sara Gustafsson som från och med mars 2023 kommer vara föräldraledig. Vi ser fram emot att efter Saras föräldraledighet välkomna henne tillbaka till en ny roll i bolaget.

För ytterligare information kontakta:
Ulrika Jonsson, vd, Brilliant Future
[email protected] / +46 (0) 73 - 408 27 05

Vid intresse av intervju, kontakta:
Alexandra Vass, presskontakt Brilliant Future
[email protected] / +46 (0) 70 - 771 51 65

Rådgivare
Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser, telefon +46 8 503 01 550, e-post: [email protected], www.mangold.se

Om Brilliant Future
Brilliant är en av marknadens främsta plattform för stärkta kund- och medarbetarrelationer. Med 20-års erfarenhet och 75 anställda förser vi kunder i mer än 50 länder med agerbara insikter som hjälper organisationer att maxa sin fulla potential och stärka relationen till kunder och medarbetare. Det resulterar i faktabaserade beslut, ett helhetsperspektiv och en starkare affär. Läs mer på www.brilliantfuture.se


Om Brilliant

För att kunna vara en konkurrenskraftig aktör på marknaden är det affärskritiskt att veta vad som driver kundlojalitet och engagemang i den egna organisationen och med denna insikt som grund identifiera förbättringsområden och driva förändring i syfte att skapa en förbättrad och uthållig lönsamhet.

Brilliant Future erbjuder därför ett antal tjänster som hjälper företag och organisationer att förbättra sin kundupplevelse och medarbetarnas engagemang genom att mäta, analysera och agera på information som återkopplas från kunder och medarbetare. Tjänsterna säljs som abonnemang och innebär att återkommande abonnemangsintäkter ska utgöra större delen av Brilliant Futures intäkter i syfte att underlätta en skalbar och lönsam tillväxt. Bolaget erbjuder dock tilläggstjänster i form av paketerade konsulttjänster relaterade till organisationsutveckling för att hjälpa kunder att driva förändring och därmed nå sina affärsmål. 

Webbplats
brilliantfuture.se

Prenumerera

Få löpande information från Brilliant via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BRILL ISIN-kod SE0015811625

IR-Kontakt

Ulrika Jonsson VD [email protected] +46 73 408 27 05