REG

Daniel Baudin Lundström blir Chief Marketing Officer och Head of Sales på Brilliant Future

Brilliant Future är ett svenskt SaaS-företag som levererar kund- och medarbetarundersökningar. Företagets vision är att hjälpa organisationer världen över att nå sina strategiska mål genom att frigöra potentialen i människor. Nu stärker de sitt fokus på marknadsföring med en ny Chief Marketing Officer (CMO).

Daniel Baudin Lundström har arbetat på Brilliant Future sedan februari 2023 och kommer i tillägg till rollen som Head of Sales för en del av företagets erbjudande även anta rollen som CMO. Daniel har arbetat med försäljning och marknadsföring i över 20 år, de senaste 15 åren som ledare i bolag som Bonnier, Schibsted, Discovery och senast som CRO för SaaS-bolaget Findity.

  • Jag är väldigt glad att Daniel har accepterat rollen som CMO i tillägg till sin roll som Head of Sales. Daniel har en gedigen erfarenhet av försäljning och marknadsföring i ledande roller och kommer kunna fortsätta arbetet med att utveckla vårt marknadsföringsarbete mot en skalbar och kvalitativ kundresa och därmed skapa förutsättningar för vår tillväxtresa framåt, säger Ulrika Jonsson, vd på Brilliant Future.

Daniel tillträdde sin roll den 1 oktober 2023 och ersatte därmed Marie Rosenquist Berthold i rollen som CMO.

  • Den förändringsresa som Brilliant Future är på kräver ett dedikerat arbete för att skapa de bästa förutsättningar för vår organisation att utvecklas och jag är väldigt glad att Marie med denna förändring kommer kunna fokusera helt i rollen som Chief Human Resources Officer. Jag vill tacka Marie för den stora förflyttning i vårt marknadsarbete som Marie, tillsammans med teamet, har åstadkommit det senaste året i rollen som CMO, säger Ulrika Jonsson, vd på Brilliant Future.

För ytterligare information kontakta:
Ulrika Jonsson, vd, Brilliant Future
[email protected] / +46 (0) 73 - 408 27 05

Vid intresse av intervju, kontakta:
Alexandra Vass, presskontakt Brilliant Future
[email protected] / +46 (0) 70 - 771 51 65

Rådgivare
Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser, telefon +46 8 503 01 550, e-post: [email protected], www.mangold.se

Om Brilliant Future
Brilliant är en av marknadens främsta plattform för stärkta kund- och medarbetarrelationer. Med 20-års erfarenhet och 75 anställda förser vi kunder i mer än 50 länder med agerbara insikter som hjälper organisationer att maxa sin fulla potential och stärka relationen till kunder och medarbetare. Det resulterar i faktabaserade beslut, ett helhetsperspektiv och en starkare affär. Läs mer på www.brilliantfuture.se

Om Brilliant

För att kunna vara en konkurrenskraftig aktör på marknaden är det affärskritiskt att veta vad som driver kundlojalitet och engagemang i den egna organisationen och med denna insikt som grund identifiera förbättringsområden och driva förändring i syfte att skapa en förbättrad och uthållig lönsamhet.

Brilliant Future erbjuder därför ett antal tjänster som hjälper företag och organisationer att förbättra sin kundupplevelse och medarbetarnas engagemang genom att mäta, analysera och agera på information som återkopplas från kunder och medarbetare. Tjänsterna säljs som abonnemang och innebär att återkommande abonnemangsintäkter ska utgöra större delen av Brilliant Futures intäkter i syfte att underlätta en skalbar och lönsam tillväxt. Bolaget erbjuder dock tilläggstjänster i form av paketerade konsulttjänster relaterade till organisationsutveckling för att hjälpa kunder att driva förändring och därmed nå sina affärsmål. 

Webbplats
brilliantfuture.se

Prenumerera

Få löpande information från Brilliant via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BRILL ISIN-kod SE0015811625

IR-Kontakt

Ulrika Jonsson VD [email protected] +46 73 408 27 05