REG

Brilliant Future AB (Publ): Joakim Lundberg lämnar rollen som CFO

Joakim Lundberg har idag meddelat att han beslutat sig för att lämna sin roll som CFO på Brilliant Future AB, Joakim kommer att fortsätta i tjänst till slutet av november. Rekryteringsprocessen för att tillsätta en ny CFO kommer att påbörjas omgående.  

Joakim Lundberg anställdes till rollen som Business Controller på Brilliant Future AB i november 2020 och gick in i CFO-rollen i samband med att bolaget särnoterades på Nasdaq First North i juni 2021.  

 "Jag vill först och främst tacka Joakim för det utmärkta arbete han utfört i processen med att transformera Brilliant Future från ett dotterbolag i Wise Group-koncernen till ett självständigt, börsnoterat bolag. Han ansvarade bland annat för stora delar av arbetet i noteringsprocessen och har också byggt upp bolagets ekonomifunktion från grunden samt säkerställt att den finansiella rapporteringen för bolaget sköts på ett tillfredsställande sätt till börsen, styrelsen och ledningen. Detta utgör nu en viktig grund för Brilliant Futures fortsatta utveckling och tillväxt", säger Ulrika Jonsson, vd för Brilliant Future AB.  

Joakim kommer att fortsätta i tjänst till slutet av november. En rekryteringsprocess för att hitta hans efterträdare påbörjas nu.  

För ytterligare information kontakta:
Ulrika Jonsson, vd för Brilliant Future AB

Tel: 073 408 27 05

 Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser, telefon +46 8 503 01 550, e-post: [email protected], www.mangold.se

Om Brilliant Future
Brilliant är en av marknadens främsta datadrivna undersöknings- och actionplattformar för kund- och medarbetarupplevelser. Med 20-års erfarenhet och 90 anställda förser vi kunder i mer än 50 länder med agerbara insikter kring människor som utgör deras affär. Våra insikter frigör mänsklig potential som hjälper organisationer att driva förändring, engagemang och resultat. Bolagets aktie (BRILL) är noterat på Stockholmsbörsen Nasdaq First North Growth Market. www.brilliantfuture.se


Om Brilliant

För att kunna vara en konkurrenskraftig aktör på marknaden är det affärskritiskt att veta vad som driver kundlojalitet och engagemang i den egna organisationen och med denna insikt som grund identifiera förbättringsområden och driva förändring i syfte att skapa en förbättrad och uthållig lönsamhet.

Brilliant Future erbjuder därför ett antal tjänster som hjälper företag och organisationer att förbättra sin kundupplevelse och medarbetarnas engagemang genom att mäta, analysera och agera på information som återkopplas från kunder och medarbetare. Tjänsterna säljs som abonnemang och innebär att återkommande abonnemangsintäkter ska utgöra större delen av Brilliant Futures intäkter i syfte att underlätta en skalbar och lönsam tillväxt. Bolaget erbjuder dock tilläggstjänster i form av paketerade konsulttjänster relaterade till organisationsutveckling för att hjälpa kunder att driva förändring och därmed nå sina affärsmål. 

Webbplats
brilliantfuture.se

Prenumerera

Få löpande information från Brilliant via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BRILL ISIN-kod SE0015811625

IR-Kontakt

Ulrika Jonsson VD [email protected] +46 73 408 27 05