REGMAR

Brandbee och Nidhogg väljer att avbryta förhandlingarna av Holmasjön då parterna ej kunnat enas om de slutliga villkoren.

BrandBee Holding AB ("BrandBee") och Nidhogg Resources Holding AB ("Nidhogg") meddelar idag att parterna beslutat att avbryta försäljningsprocessen för Holmasjön Prospektering AB ("Holmasjön"). Orsaken till detta är att parterna ännu inte kommit överens om vissa detaljer kring transaktionen. Ursprungligen var tanken att transaktionen skulle genomföras under innevarande kvartal, men detta kommer inte att hinnas med. Båda parter ser fram emot att återuppta förhandlingarna. 

Bakgrund.
BrandBee, som är listat på Nordic SME Sweden, förvärvade nyligen cirka 85 % av aktierna i Holmasjön med syftet att dra nytta av de betydande malmfyndigheterna inom Holmasjöns undersökningstillstånd. 

Nidhogg, ett prospekteringsbolag med planer på testbrytning i Tuna-Hästberg-gruvan söder om Borlänge, ser synergier med att integrera Holmasjön i sin övriga verksamhet. 

Parterna hade enats om en köpeskilling på 32,5 MSEK för samtliga Brandbees aktier i Holmasjön, som skulle betalas i nyemitterade aktier i Nidhogg. Kursen för dessa aktier ska baseras på ett genomsnitt av Nidhoggs aktiekurs under 30 dagar före tillträdet, dock lägst 0,035 SEK per aktie.

Transaktionen var ursprungligen planerad att slutföras under innevarande kvartal.

Denna information är sådan information som Brandbee är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 septemberi 2024 klockan 15.30 CET.

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Clarenbring, vd BrandBee Holding AB
[email protected]

Brandbee Holding AB är ett investmentbolag som ursprungligen fokuserade på investeringar inom digital marknadsföring, men har nu även utvidgat sin portfölj till att inkludera utvinning av naturresurser. Genom att inkludera investeringar i gruvsektorn kan Brandbee dra nytta av potentiella avkastningar från råvaruindustrin, samtidigt som de fortsätter att stödja innovativa företag inom digital marknadsföring.

Brandbee Holding kombinerar nu kompetensen inom digital marknadsföring med en strategisk satsning på naturresurser, vilket skapar en stark och diversifierad investeringsprofil som kan möta olika marknadens behov och ekonomiska cykler.

Mer information om Brandbees investeringar finns på www.brandbee.com


Om Brandbee

Prenumerera

Få löpande information från Brandbee via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn BRANDB ISIN-kod SE0017885155