REG

Awardit AB (publ) har ingått återförsäljaravtal med Convenient Card i Sverige AB avseende Zupergift

Awardit och Convenient Card har ingått återförsäljaravtal med avseende på Awardits nya produkt Zupergift. Genom samarbetet kommer Convenient Card att återförsälja Zupergift i sina distributionskanaler i den fysiska handeln.

Awardit AB och Convenient Card i Sverige AB har ingått ett återförsäljaravtal med avseende på Awardits nyligen lanserade presentkortsprodukt Zupergift. Zupergift är en digital presentkortsprodukt med många valmöjligheter. Zupergift kan lösas in mot ett mycket stort antal andra presentkortsprodukter, varav flertalet processas av Awardits dotterbolag Retain24 AB.

Convenient Card, är ett dotterbolag till MBXP Aps. MBXP-koncernen är Nordens största distributör av presentkort och värdekoder i fysisk handel. Presentkorten och värdekoderna säljs via integrationer till kedjornas kassasystem. Produkterna exponeras och säljs i butik via specialanpassade säljlösningar som placeras i högtrafikerade delar av butikerna. MBXP-koncernen har bl.a. avtal med kedjor som Axfood, Coop Sverige, Coop Danmark, Coop Norge, Norgesgruppen, Reitan Convenience, Kesko, SOK, Circle K, m.fl. Butiksnätverket uppgår till ca 12,000 butiker i Norden.

Zupergift kommer genom samarbetet med Convenient Card att kunna distribueras i hela MBXP-koncernens butiksnätverk, vilket innebär en unik möjlighet till ökad varumärkeskännedom. Samarbetet är en långsiktig strategisk satsning med fokus på att göra Zupergift till viktig del MBXP-koncernens sortiment. Avtalet löper inledningsvis till den 31 december 2023.

"Detta är ytterligare ett spännande samarbete med MBXP-koncernen. Zupergift är en attraktiv presentkortsprodukt, det är den perfekta gåvan eller belöningen både privatpersoner emellan och inom B2B. Vi kommer nu inte bara att sälja Zupergift online genom våra normala kanaler utan även i den fysiska detalj- och dagligvaruhandeln. Convenient Card och MBXP-koncernen är den bästa partner vi kan ha för detta. Zupergift är en ny produkt det är därför svårt för oss uppskatta hur stor försäljningen kan bli genom de aktuella kanalerna." säger Henrik Olander, VD Awardit.

"Vi är mycket positiva till att samarbetet med Awardit utvecklas. Vi tror att Zupergift kommer att prestera bra i våra program. Vi har data från liknande produkter, i andra Europiska marknader, som övertygande indikerar att Zupergift kommer att tas emot väl av marknaden." säger Christian Peter Koch Sörensen, CEO MBXP Aps.

För ytterligare information, kontakta:

VD: Henrik Olander
Telefon: +46 70 615 20 15
E-post: [email protected]

Om Awardit

Awardit hjälper företag att öka sin omsättning och lönsamhet genom att implementera och driva lojalitetsprogram och motivationsprogram riktade mot konsument- och företagskunder samt säljkårer. Awardit fungerar bl.a. som en bank för digitala poängvalutor och tillhandahåller allt från egenägda, fristående lojalitetsprogram, till komplexa koalitionsprogram med hundratals partners och clearing av transaktioner mellan dessa.

Awardit driver även ett lojalitetsprogram under eget varumärke genom Rewardit AB, Sveriges ledande cash-back program för idrottsföreningar genom Sponsorhuset AB, säljmotivationsprogram genom Awardit Motivation Service AB, poäng-/premieshopar genom Crossroads Loyalty Solutions AB, digitala presentkort och värdebevis genom Retain 24 AB och cash-back program för flera stora nordiska banker genom Market2Member AB.

Bolagets aktie, med kortnamn AWRD, är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market med Aqurat Fondkommission AB som Certified Adviser. Kontaktuppgifter till Aqurat är [email protected] eller 08-684 05 800.


Om Awardit

Webbplats
www.awardit.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Awardit via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn AWRD ISIN-kod SE0010101824 Certified Adviser Aqurat Fondkommission AB