Awardit AB har ingått ett samarbetsavtal med ett ledande betaltjänstföretag

Awardit AB (publ) har ingått ett samarbetsavtal med ett ledande betaltjänstföretag. Avtalet avser marknadsföring och försäljning av digitala presentkort på den svenska marknaden. Närmare information om samarbetet kommer att lämnas när tjänsten har lanserats senare i år.

"Att vi sluter ett avtal med ett ledande betaltjänstföretag är ett bra bevis på hur långt vi har kommit med vår plattform och vilken intressant roll digitala presentkort kan spela som betalmedel i dagens samhälle." säger Niklas Lundqvist, VD Awardit.

För ytterligare information, kontakta:

VD: Niklas Lundqvist
Telefon: +46 70482 20 74
E-post: [email protected]

Om Awardit

Awardit hjälper företag att öka sin omsättning och lönsamhet genom att implementera och driva lojalitetsprogram, motivationsprogram och presentkortsprogram riktade mot konsument- och företagskunder. Awardit bistår kunderna med såväl programplattformar på SaaS-basis, innehåll i form av handelsmöjligheter och partnernätverk samt nätverk för tredjepartsdistribution av presentkort. Lösningarna tillhandahålls som huvudregel på white label basis men Awardit driver även ett flertal private labels. Awardit är Nordens största företag och plattform i branschen.

Bolagets aktie, med kortnamn AWRD, är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market med Aqurat Fondkommission AB som Certified Adviser. Kontaktuppgifter till Aqurat är [email protected] eller 08-684 05 800.

Om Awardit

Webbplats
www.awardit.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Awardit via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn AWRD ISIN-kod SE0010101824 Certified Adviser Aqurat Fondkommission AB