REGMAR

Genombrottsorder i Sydostasien

Aerowash har fått en order på två stycken AW3. Ordervärdet uppgår till cirka 9,3 MSEK och leverans beräknas ske under första kvartalet 2023. Därutöver kommer Aerowash löpande leverera dry-wash vätska till kunden.

Kunden är den serviceoperatör som Aerowash tecknade ett Memorandum of Understanding (MoU) med i november 2021. Kunden har verksamhet i Indien och Sydostasien och intentionen är att fler ordrar ska följa på denna.

"Jag är mycket glad och stolt över att våra ansträngningar ger resultat. Vi har ett unikt koncept med AW3 och vätska som tillför ett stort mervärde för våra kunder." säger Niklas Adler, VD för Aerowash.

Denna information är sådan som Aerowash är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2022-11-15 09:02 CET.

Tel: 073-679 39 37
E-post: [email protected]

www.aerowash.com

Aerowash erbjuder produkter, lösningar och tjänster för exteriör tvätt av flygplan. Bolaget har utvecklat en produktportfölj bestående av automatiserade tvättrobotar som förkortar tvättprocessen med upp till 60 procent i jämförelse med gängse manuell metod mätt i tidsåtgång vilket genererar besparingar för flygbolag och flygplatser.

Om Aerowash

Aerowash utvecklar och säljer innovativa och effektiva system för utvändig tvätt av flygplan. 

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Spotlight Stock Market Kortnamn AERW-B ISIN-kod SE0009346299

IR-Kontakt

Niklas Adler VD [email protected] +46 73 679 39 37