REGMAR

KOGAMA OCH ADVENTURE BOX SAMARBETAR FÖR TILLVÄXT

Från och med idag inleder Michal Bentsen, VD för Multiverse ApS (KOGAMA), ett konsultuppdrag med ADVENTURE BOX för att utveckla användarengagemang. ADVENTURE BOX startar också kontinuerliga kampanjer på KOGAMA:s webbplats.

KOGAMA är ett spelföretag känt för sin öppna spelplattform och deras välbyggda community av användare.

ADVENTURE BOX är den ledande streamingplattformen för användarskapade dataspel.

De två företagen har nu kommit överens om att marknadsföra ADVENTURE BOX till KOGAMA-användare. För att få ut mesta möjliga av samarbetet inleder Michael Bendtsen, medgrundare och VD för KOGAMA, ett konsultuppdrag med ADVENTURE BOX för att driva användarengagemang och för att koordinera ADVENTURE BOX-kampanjer på KOGAMA.

"ADVENTURE BOX-tekniken gör det möjligt att ta marknadspositionen som den världsledande plattformen för konsumentskapade spel. Som ett börsbolag har de också de finansiella musklerna som behövs för att ta sin plattform till massmarknaden, säger Michael Bendtsen, VD för Multiverse ApS (KOGAMA).

"Vi har beundrat Michael Bendtsens och KOGAMAs arbete med användarengagemang. Nu är jag tacksam för att vi kommer att arbeta tillsammans för att kombinera den snabba och billiga tillväxten ADVENTURE BOX erbjuder med KOGAMA: s och Michaels kunnande vad gäller skapande av ett än större användarengagemang, "sa Christopher Kingdon, VD för ADVENTURE BOX. "Michal och jag delar en stark passion för att förvandla spelkonsumenter till spelskapare," fortsatte han.

Redan planerade aktiviteter inkluderar marknadsföring av ADVENTURE BOX mot KOGAMA-spelskapar med blogginlägg, YouTube-videor, belöningar och en ADVENTURE BOX-kanal på KOGAMA:s Discord-sida.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:
Christopher Kingdon, VD Adventure Box, +46 (0)73 051 1414, [email protected], corp.adventurebox.com

Michal Bendtsen CEO, Multiverse ApS (KOGAMA), +45 26 35 53 77, [email protected], www.multiverseaps.com

OM MULTIVERSE ApS

Multiverse ApS är ett hybrid webb / spelföretag beläget i, Köpenhamn Danmark, som enbart fokuserar på KOGAMA, en plattform för användarskapade spel. Vårt uppdrag är att demokratisera spel som media genom att göra det möjligt för alla att uttrycka sig med spel.

OM ADVENTURE BOX TECHNOLOGY AB

Adventure Box gör det enkelt och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets världsledande streamingteknologi är patentskyddad. Grundat i Stockholm 2014 har bolaget nu även personal i Paris, Sevilla, Malta och Kerala (Indien). Adventure Box handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet ADVBOX och ISIN-kod SE0012955276. Redeye AB med e-post [email protected] och telefonnummer +46 8 121 576 90 är företagets Certified Advisor.

Denna information är sådan som Adventure Box Technology AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Information lämnades genom ovanstående kontaktpersoners försorg för offentliggörande den 27 augusti 2020 kl 13:00 CET.

Bifogade filer

20200827-KoGama-SV.pdf

Om Adventure Box

Adventure Box, utvecklar och driver en sociala molnplattform för konsumentskapade dataspel, som gör det enkelt och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets streamingteknologi är patentskyddad.

Webbplats
corp.adventurebox.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Adventure Box via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ADVBOX ISIN-kod SE0012955276 Certified Adviser Redeye

IR-Kontakt

Michal Bendtsen VD [email protected] +45 26 355 377