REGMAR

ADVENTURE BOX UTSER NY VD

Rickard Riblom tillträder som ny VD i Adventure Box från och med den 11 oktober 2021. Rickard är för närvarande marknadschef i bolaget.

Bolagets marknadschef Rickard Riblom tillträder som ny VD för Adventure Box från och med den 11 oktober 2021. Rickard har varit marknadschef i bolaget sedan 2018. Bolagets två grundare, Christopher Kingdon och Cléo Hayes-McCoy, kommer samtidigt att träda tillbaka i sitt arbete.

Christopher fortsätter framgent sitt engagemang i styrelsen och kommer även under en övergångsperiod bistå Rickard i arbetet som VD. Cleo avslutar sitt formella engagemang för Adventure Box.

Denna information är sådan information som Adventure Box Technology AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 8 oktober 2021 kl. 13:30 CET.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:
Rickard Riblom, VD Adventure Box, +46 (0)70 444 24 79,
[email protected], corp.adventurebox.com

OM ADVENTURE BOX TECHNOLOGY AB

Adventure Box, den ledande sociala molnplattformen för konsumentskapade dataspel, gör det enkelt och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets världsledande streamingteknologi är patentskyddad. Grundat i Stockholm 2014 har bolaget nu även personal i Paris, Sevilla, Malta och Köpenhamn. Adventure Box handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet ADVBOX och ISIN-kod SE0012955276. Aktieinvest FK AB med e-post [email protected] och telefonnummer +46 739 49 62 50 är företagets Certified Advisor.


Om Adventure Box

Adventure Box, utvecklar och driver en sociala molnplattform för konsumentskapade dataspel, som gör det enkelt och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets streamingteknologi är patentskyddad.

Webbplats
corp.adventurebox.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Adventure Box via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ADVBOX ISIN-kod SE0012955276 Certified Adviser Redeye

IR-Kontakt

Michal Bendtsen VD [email protected] +45 26 355 377