Adventure Box Technology tillkännager en kommande white label-lösning för metaverse-teknik i samband med avsiktsförklaringen för förvärvet av Lion Gaming Group Inc.

Adventure Box Technologies AB ("Adventure Box" eller "Bolaget") presenterar nästa strategiska initiativ i Bolagets roadmap med utvecklingen av en white label-lösning för metaverse- och spelteknik på KoGaMa-plattformen. Utvecklingen markerar början på en betydande expansion för Bolaget genom synergier mellan KoGaMa-plattformen och spelplattformen från Lion Gaming Group Inc ("Lion Gaming"). Detta initierar utvecklingen av ett betydande spelbolag, positionerat för den globala iGaming-marknaden.

Adventure Box pågående företrädesemission säkrar finansiering inför förvärvet av Lion Gaming, vilket breddar Bolagets räckvidd inom spelekosystemet och introducerar nya intäktsströmmar. Kapitalet från emissionen kommer även att stödja den fortsatta utvecklingen av plattformen KoGaMa. Med över ett decennium av erfarenhet inom utveckling av engagerande och interaktiva digitala miljöer visar Bolaget nya möjligheter genom sin patentskyddade teknik och expertis inom området. Avsiktsförklaringen för förvärvet av Lion Gaming banar väg för att Adventure Box kan integrera white label-lösningen i den dynamiska iGaming-sektorn och erbjuda Bolagets partners nya verktyg och möjligheter att skapa unika metaverse-upplevelser.

Nyckelfunktioner i Bolagets white label-lösning inkluderar verktyg för spelskapande och multiplayer som möjliggör byggandet av spelvärldar med avancerad spellogik och främjar samarbete i realtid för en interaktiv gemenskap. Användargenererat innehåll och avatarer ger partners tillgång till ett bibliotek med över 5 miljoner objekt och spel. Bolagets marknadsplats erbjuder användarna möjlighet att köpa, sälja och dela innehåll i spel, vilket ökar användarnas engagemang och skapar transaktioner. Med omfattande sociala funktioner förstärks användarengagemanget ytterligare. KoGaMa-plattformens tillgänglighet bygger på att inga nedladdningar behövs, vilket garanterar enkel åtkomst via webbläsare och mobila enheter.

Utöver Adventure Box traditionella användarbas är white label-lösningen utformad för en äldre och mer mogen publik. Genom att integrera sofistikerad spelmekanik, spelmiljöer med högre insatser och avancerade sociala funktioner erbjuder Bolaget en engagerande spelupplevelse som breddar marknadsräckvidden för en mogen målgrupp.

"Avsiktsförklaringen för förvärvet av Lion Gaming är en katalysator för en white label-lösning. Adventure Box partners får nya verktyg för att skapa egna metaverse- och speltjänster med stöd av Lion Gamings plattform, vilket gör att vi kan förnya iGaming-industrin med innovativa och engagerande metoder för nytt spelinnehåll," säger Duncan McIntyre, VD för Lion Gaming Group Inc.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Michal Bendtsen, VD
Adventure Box Technology AB (publ)
+45 (0)26 355 377

[email protected]

OM ADVENTURE BOX TECHNOLOGY AB

Adventure Box Technology erbjuder KoGaMa, en online-plattform för spelskapande som erbjuder användarvänliga verktyg för att skapa och dela unika spelupplevelser. Med sin innovativa multiplayer-redigerare och blomstrande användar-marknadsplats, ger KoGaMa användarna möjlighet att samarbeta, skapa och anpassa innehåll i ett dynamiskt socialt metaversum. Bolagets världsledande streamingteknologi är patentskyddad. Grundat i Stockholm 2014 har bolaget nu även personal i Sevilla, Köpenhamn och Madrid. Adventure Box handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet ADVBOX och ISIN-kod SE0012955276. Aktieinvest FK AB med e-post [email protected] och telefonnummer +46 739 49 62 50 är företagets Certified Adviser.

Om Adventure Box

Adventure Box, utvecklar och driver en sociala molnplattform för konsumentskapade dataspel, som gör det enkelt och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets streamingteknologi är patentskyddad.

Webbplats
corp.adventurebox.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Adventure Box via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ADVBOX ISIN-kod SE0012955276 Certified Adviser Redeye

IR-Kontakt

Michal Bendtsen VD [email protected] +45 26 355 377