REGMAR

Adventure Box Technology samarbetar med Rightbridge Ventures och 1337 esports för att främja tillväxten av KOGAMA-plattformen

Stockholm, Sverige - 16 februari 2024 Adventure Box Technology (publ) ("Adventure Box" eller "Bolaget"), som driver den sociala spelplattformen KOGAMA, är stolta över att tillkännage ett strategiskt partnerskap med Rightbridge Ventures Group AB (publ) ("Rightbridge") och dess dotterbolag 1337 esports AB ("1337"). Detta samarbete är inställt på att driva tillväxten av KOGAMA genom att förbättra dess mediabudskap, öppna nya intäktskanaler och integreras inom Rightbridges omfattande ekosystem. 

KOGAMA är i framkant av användargenererat innehåll inom spel, och erbjuder en kreativ lekplats för över 500 000 månatligt aktiva användare att designa, dela och spela tillsammans i virtuella världar. Med miljontals egenskapade spel är KOGAMAs gemenskap dynamisk och ständigt växande. Genom detta partnerskap kan Adventure Box dra nytta av Rightbridges omfattande erfarenhet av att strukturera försäljningskanaler och identifiera marknadsmöjligheter, i syfte att avsevärt öka Kogamas intäkter.

"Adventure Box har gått samman med Rightbridge och 1337, vilket är ett viktigt strategiskt steg för företaget. Affärsutvecklings- och försäljningsstrategiexpertisen från dessa två enheter kommer att tillföra betydande värde till KOGAMA. Vi är exalterade över att starta denna resa, som kommer att möjliggöra för oss att expandera vår plattform och förbättra gemenskapens upplevelse genom att samarbeta med strategiska IP:n och utforska nya försäljningskanaler", säger Michal Bendtsen, VD för Adventure Box.

Partnerskapet kommer att fokusera på flera nyckelområden:

  • Försäljningsoptimering: I nära samarbete med Rightbridge siktar Adventure Box på att finslipa sin försäljningsstrategi och upptäcka nya kanaler för distribution för att förstärka räckvidd och engagemang.
  • Nya intäktsströmmar: Tillsammans kommer de två enheterna att utforska innovativa intäktsmöjligheter genom annonsering, partnerskap och andra initiativ, vilket stärker plattformens ekonomiska hälsa och hållbarhet.
  • IP-expansion: Rightbridge kommer att hjälpa till med att säkra nya immateriella rättigheter, vilket berikar KOGAMA-plattformen med nytt och engagerande innehåll för dess användare och skapare.

Claes Kalborg, VD för Rightbridge, belyste den ömsesidiga nyttan av partnerskapet: "Vi är glada över att samarbeta med Adventure Box. KOGAMA-plattformen har enorm potential, och med vår erfarenhet av att skala upp affärsverksamheten är vi säkra på vår förmåga att generera nya möjligheter för tillväxt. Detta samarbete är ett bevis på vårt åtagande att främja innovation och kreativitet inom det digitala."

Adventure Box och RightBridge ser fram emot att utforska potentialen i detta partnerskap och är dedikerade till att driva KOGAMA's framgång till nya höjder.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Michal Bendtsen, VD
Adventure Box Technology AB (publ)
+45 (0)26 355 377

[email protected]

OM ADVENTURE BOX TECHNOLOGY AB

Adventure Box Technology erbjuder KoGaMa, en online-plattform för spelskapande som erbjuder användarvänliga verktyg för att skapa och dela unika spelupplevelser. Med sin innovativa multiplayer-redigerare och blomstrande användar-marknadsplats, ger KoGaMa användarna möjlighet att samarbeta, skapa och anpassa innehåll i ett dynamiskt socialt metaversum. Bolagets världsledande streamingteknologi är patentskyddad. Grundat i Stockholm 2014 har bolaget nu även personal i Sevilla, Köpenhamn och Madrid. Adventure Box handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet ADVBOX och ISIN-kod SE0012955276. Aktieinvest FK AB med e-post [email protected] och telefonnummer +46 739 49 62 50 är företagets Certified Adviser.

Om Rightbridge Ventures:

RightBridge Ventures är ett investeringsbolag baserat i Stockholm (Sverige) dedikerat till att investera i företag som formar framtiden för e-sport och gaming som en del av den digitala medie- och underhållningsindustrin. För mer information besök www.rightbridge.se.

Om Adventure Box

Adventure Box, utvecklar och driver en sociala molnplattform för konsumentskapade dataspel, som gör det enkelt och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets streamingteknologi är patentskyddad.

Webbplats
corp.adventurebox.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Adventure Box via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ADVBOX ISIN-kod SE0012955276 Certified Adviser Redeye

IR-Kontakt

Michal Bendtsen VD [email protected] +45 26 355 377