ADVENTURE BOX TECHNOLOGY: KOGAMA MÖJLIGGÖR FÖR AMATÖRER ATT TÄVLA MOT PROFESSIONELLA SPELUTVECKLARE GENOM DELBART WEBBINNEHÅLL

Adventure Box Technology är glada att kunna meddela att KoGaMa, dess nyskapande plattform för användarskapade spel, gör att varje del av spelinnehållet som skapas på plattformen enkelt kan delas som webbinnehåll. Denna banbrytande funktionalitet gör att spel kan bäddas in på vilken webbplats som helst och spelas utanför KoGaMa-portalen, vilket säkerställer sömlös kompatibilitet över både mobila och stationära webbläsare.

Spelportaler har upptäckt en mängd kreativt spelinnehåll inom KoGaMa-communityt som trots att det skapats av amatörutvecklare, kan konkurrera med det som produceras av branschproffs. Denna demokratisering av spelutveckling är kärnan i KoGaMas uppdrag, att tillhandahålla lika villkor för skapare på alla nivåer för att visa upp sina talanger och engagera sig med en bred publik.

KoGaMas engagemang för att göra spelupplevelser mer tillgängliga och delbara belyser plattformens potential för fortsatt tillväxt och framgång. När plattformen expanderar kommer dess fokus på plattformsoberoende kompatibilitet och användarvänlighet att fortsätta att locka och behålla användare.

Genom att erbjuda innovativa verktyg och ett dynamisk socialt metaversum, har KoGaMa framgångsrikt bemyndigat sina användare att skapa, samarbeta och dela innehåll på en global skala. När plattformens community växer är KoGaMa redo att bli en ännu mer inflytelserik spelare i online-spelvärlden.

Om du vill veta mer om KoGaMa och hur du kan börja skapa och dela innehåll med denna innovativa plattform, besök kogama.com.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Michal Bendtsen, VD
Adventure Box Technology AB (publ)
+45 (0)26 355 377

[email protected]

OM ADVENTURE BOX TECHNOLOGY AB

Adventure Box Technology erbjuder KoGaMa, en online-plattform för spelskapande som erbjuder användarvänliga verktyg för att skapa och dela unika spelupplevelser. Med sin innovativa multiplayer-redigerare och blomstrande användar-marknadsplats, ger KoGaMa användarna möjlighet att samarbeta, skapa och anpassa innehåll i ett dynamiskt socialt metaversum. Bolagets världsledande streamingteknologi är patentskyddad. Grundat i Stockholm 2014 har bolaget nu även personal i Sevilla, Köpenhamn och Madrid. Adventure Box handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet ADVBOX och ISIN-kod SE0012955276. Aktieinvest FK AB med e-post [email protected] och telefonnummer +46 739 49 62 50 är företagets Certified Adviser.


Om Adventure Box

Adventure Box, utvecklar och driver en sociala molnplattform för konsumentskapade dataspel, som gör det enkelt och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets streamingteknologi är patentskyddad.

Webbplats
corp.adventurebox.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Adventure Box via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ADVBOX ISIN-kod SE0012955276 Certified Adviser Redeye

IR-Kontakt

Michal Bendtsen VD [email protected] +45 26 355 377