MAR

ADVENTURE BOX: MULTIMAKER-LANSERINGEN SENARELÄGGS TILL Q122

Ett intensivt utvecklingsarbete pågår för närvarande med att göra den nya spelformen "Multimaker" så pass bra att en successiv lanseringen kan påbörjas i nästa kvartal.

Utvecklingsarbetet med "Multimakern", den nya spelformen som låter användare skapa spel tillsammans, är nu inne i ett testskede. Multimakern har under hösten testats av användare samt på olika mobiltelefonmodeller. Fokus ligger på användarvänlighet och funktionalitet och synpunkter på hur Multimakern ytterligare kan förbättras har tagits emot av de användare som testat produkten. Dessa synpunkter ligger till grund för det arbete som nu görs. Utvecklingsarbetet kommer att fortsätta parallellt med vidare testning och även efter stegvis lansering kommer förbättringar löpande implementeras baserat på den respons vi mottar.

- Vi lägger stor vikt vid att Multimakern, när den öppnas upp för alla på vår plattform, fungerar tillräckligt bra på olika mobiltelefonmodeller och är lätt att förstå för våra användare. Vi är ännu inte nöjda utan fortsätter en gradvis övergång från testning till lansering under det kommande kvartalet, säger Rickard Riblom, VD för Adventure Box

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:
Rickard Riblom, VD Adventure Box, +46 (0)70 444 24 79,
[email protected], corp.adventurebox.com

Denna information är sådan information som Adventure Box Technology AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17 november 2021 kl. 14:46 CET.

OM ADVENTURE BOX TECHNOLOGY AB

Adventure Box, den ledande sociala molnplattformen för konsumentskapade dataspel, gör det enkelt och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets världsledande streamingteknologi är patentskyddad. Grundat i Stockholm 2014 har bolaget nu även personal i Paris, Sevilla, Köpenhamn, Madrid och Riga. Adventure Box handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet ADVBOX och ISIN-kod SE0012955276. Aktieinvest FK AB med e-post [email protected] och telefonnummer +46 739 49 62 50 är företagets Certified Advisor.


Om Adventure Box

Adventure Box, utvecklar och driver en sociala molnplattform för konsumentskapade dataspel, som gör det enkelt och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets streamingteknologi är patentskyddad.

Webbplats
corp.adventurebox.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Adventure Box via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ADVBOX ISIN-kod SE0012955276 Certified Adviser Redeye

IR-Kontakt

Michal Bendtsen VD [email protected] +45 26 355 377