Adventure Box lanserar Crazy Frog-tävling på Kogama-plattformen

Stockholm 19 mars 2024 - Adventure Box lanserar den första speltävlingen tillsammans med Crazy Frog. Tävlingen syftar till att öka användarbasen för Adventure Box och startar den 21 mars.

Adventure Box tillkännagav det strategiska partnerskapet tillsammans med Crazy Frog den 22 februari, och parterna har sedan dess arbetat tillsammans för att lansera det första samarbetet. Det inledande projektet kommer att släppas den 21 mars 2024 och pågår till den 30 april. Tävlingen är en kreativ, rolig, engagerande och enkel tävling där fans av Crazy Frog och användare av Adventure Box-plattformen KOGAMA kommer att skapa bilder, scener och spel baserade på deras favoritkaraktär från musikvideorna av det globala fenomenet Crazy Frog.

Michal Bendtsen kommenterar: "Detta är ett fantastiskt första projekt att göra tillsammans med Crazy Frog och det ger verkligen fansen ett kreativt sätt att engagera sig med både Kogama-plattformen men också det riktigt coola fenomenet Crazy Frog. Vi tror att tävlingen kommer att engagera fler användare med vår plattform och göra det till en rolig och engagerande upplevelse."

Detta samarbete och tävling görs mellan de två parterna där Adventure Box, med sina 500 000 aktiva användare per månad och över fyra miljoner skapade spel, kommer att initiera samarbetet med det världsberömda fenomenet Crazy Frog, som har totalt mer än åtta miljarder visningar på sina berömda YouTube-videor och mer än 15 miljoner följare på YouTube.

Se tävlingsdetaljer och kampanjvideo här:

KOGAMA - CRAZY FROG!! Build competition 2024

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Michal Bendtsen, VD
Adventure Box Technology AB (publ)
+45 (0)26 355 377

[email protected]

OM ADVENTURE BOX TECHNOLOGY AB

Adventure Box Technology erbjuder KoGaMa, en online-plattform för spelskapande som erbjuder användarvänliga verktyg för att skapa och dela unika spelupplevelser. Med sin innovativa multiplayer-redigerare och blomstrande användar-marknadsplats, ger KoGaMa användarna möjlighet att samarbeta, skapa och anpassa innehåll i ett dynamiskt socialt metaversum. Bolagets världsledande streamingteknologi är patentskyddad. Grundat i Stockholm 2014 har bolaget nu även personal i Sevilla, Köpenhamn och Madrid. Adventure Box handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet ADVBOX och ISIN-kod SE0012955276. Aktieinvest FK AB med e-post [email protected] och telefonnummer +46 739 49 62 50 är företagets Certified Adviser.

Om Adventure Box

Adventure Box, utvecklar och driver en sociala molnplattform för konsumentskapade dataspel, som gör det enkelt och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets streamingteknologi är patentskyddad.

Webbplats
corp.adventurebox.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Adventure Box via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ADVBOX ISIN-kod SE0012955276 Certified Adviser Redeye

IR-Kontakt

Michal Bendtsen VD [email protected] +45 26 355 377