ADVENTURE BOX JULBREV 2020-12-23

Kära Adventure Box-ägare och/eller Adventure Box-följare!

Vilket konstigt år vi haft. Corona har gjort 2020 till ett svårt år för vårt samhälle, och för många av oss som individer, men för Adventure Box, som bolag, har 2020 varit ett fantastiskt år.

Fjärde kvartalet började med en viktig nyemission om 60 MSEK. Sedan dess har vi stärkt organisationen med flera seniora medarbetare: en Creative Director, en Community Manager, två Java-programmerare och två JavaScript-programmerare. Vi utvärderar nu flera kandidater för de resterande roller vi vill fylla under det första kvartalet nästa år, en CFO, en 3D programmerare och en användargränssnittsdesigner (se https://careers.adventurebox.com/)

Med dessa 9 rekryteringar växer vi organisationen från 13 till 22 heltidsroller. 16 i Sverige, två i Frankrike, två i Spanien, en på Malta och en i Danmark. Vi stöds även av flera deltidskonsulter världen över.

Att vår organisation är så distribuerad gör att vi från början byggt våra system och arbetssätt för att arbeta online. Under Corona-tiden har vi sparat in på restid och blivit mer effektiva. Det sagt så ser vi fram mot att post-Corona träffas på vårt nya kontor i Wenner-Gren Center. Att lokalen ligger i utkanten av stadskärnan gör hyran lite lägre. Att huset bär entreprenören Axel Wenner-Grens namn gör symbolvärdet lite högre. Liksom Axel Wenner-Gren har vi globala ambitioner.

Under kvartalet så har vår aktiekurs vikt något. Det är naturligtvis alltid svårt att förstå sig på de kortsiktiga variationerna i aktiekurser. Vad gäller vår kanske det beror på att det är svårare att förklara vår sedan slutet av oktober uppdaterade strategi. Efter att under ca 1,5 år lärt oss mycket om hur vi extremt priseffektivt lockar användare med olika beteenden till Adventure Box, fokuserar vi nu på en specifik sorts nyckelanvändare. Vi jobbar så nära dessa användare vi kan, för att tillsammans med dem utveckla vår plattform så att den fungerar så bra som möjligt. Över tiden kommer vi addera fler och fler nyckelanvändare och det spelinnehåll de skapar och delar kommer sedan leda till att vår organiska tillväxt passerar den virala brytpunkten där den blir exponentiell. Detta kommer i sin tur leda till ett betydande aktieägarvärde.

https://corp.adventurebox.com/se/press kan ni följa våra pressreleaser.

Vi har också en Facebook-grupp riktad till Adventure Box-ägare. Se https://www.facebook.com/groups/2502934713133755

Får ni lite vilsam tid över under helgen så vill ni kanske passa på och spela några julspel, t.ex. detta: Santa's Little Helpers:

https://www.adventurebox.com/play/17ca3749-c0e1-4c71-b442-99f3b3fe0a29

Jag önskar er en mycket God Jul och ett Gott Nytt År!


Christopher Kingdon

[email protected]
corp.adventurebox.com
VD, styrelseledamot och medgrundare
Adventure Box Technology AB (publ)
073-051 1414

OM ADVENTURE BOX TECHNOLOGY AB

Adventure Box gör det enkelt och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets världsledande streamingteknologi är patentskyddad. Grundat i Stockholm 2014 har bolaget nu även personal i Paris, Sevilla, Malta och Kerala (Indien). Adventure Box handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet ADVBOX och ISIN-kod SE0012955276. Redeye AB med e-post [email protected] och telefonnummer +46 8 121 576 90 är företagets Certified Advisor.

Om Adventure Box

Adventure Box, utvecklar och driver en sociala molnplattform för konsumentskapade dataspel, som gör det enkelt och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets streamingteknologi är patentskyddad.

Webbplats
corp.adventurebox.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Adventure Box via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ADVBOX ISIN-kod SE0012955276 Certified Adviser Redeye

IR-Kontakt

Michal Bendtsen VD [email protected] +45 26 355 377