ADVENTURE BOX INTRODUCERAR HANDELSPLATS FÖR SPELINNEHÅLL

Nu kan användare köpa intern plattformsvaluta och med den köpa och sälja spelinnehåll och tjäna riktiga pengar. Spelvalutan BUX och handelsplatser har nu introducerats på Adventure Box plattform.

Adventure Box är den ledande streaming-plattformen för användarskapade dataspel.

- Med denna viktiga lansering av handelsplatser för användarskapat innehåll skapar vi fler intjäningstillfällen och driver på den organiska spridningen, säger Christopher Kingdon, VD för Adventure Box.

Bland extremt framgångsrika delningsplattformar på marknaden idag finns nästan alltid en möjlighet för skapare av innehåll att tjäna pengar. Nu erbjuder även Adventure Box detta.

- Användare som skapat dataspelsföremål kan nu importera dessa till vår spelplattform och sälja dem till andra användare, säger Christopher Kingdon. Att innehållsskapare tjänar pengar på att skapa och dela innehåll har varit en förutsättning för t.ex. YouTubes globala framgång, fortsätter han.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:
Christopher Kingdon, VD Adventure Box, +46 (0)73 051 1414,

[email protected], corp.adventurebox.com

OM ADVENTURE BOX TECHNOLOGY AB

Adventure Box gör det enkelt och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets världsledande streamingteknologi är patentskyddad. Grundat i Stockholm 2014 har bolaget nu även personal i Paris, Sevilla, Malta och Kerala (Indien). Adventure Box handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet ADVBOX och ISIN-kod SE0012955276. Redeye AB med e-post [email protected] och telefonnummer +46 8 121 576 90 är företagets Certified Advisor.


Om Adventure Box

Adventure Box, utvecklar och driver en sociala molnplattform för konsumentskapade dataspel, som gör det enkelt och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets streamingteknologi är patentskyddad.

Webbplats
corp.adventurebox.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Adventure Box via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ADVBOX ISIN-kod SE0012955276 Certified Adviser Redeye

IR-Kontakt

Michal Bendtsen VD [email protected] +45 26 355 377