REG

Absolent Group startar nytt bolag i Japan

Absolent Group startar ett nytt bolag i Japan, Absolent Group Japan K.K., som kommer att fungera som bas för försäljning i Japan. Det kommer också att vara center för sälj-support och affärsutveckling för japanska kunder i hela APAC-området och globalt.

Absolent Group har nu öppnat ett kontor i Nagoya, Japan för att kunna bearbeta den japanska marknaden. Japan är världens tredje största ekonomi och står för en stor andel av den globala bearbetningsindustrin.

"Den japanska marknaden är väldigt intressant för Absolent Group. Japanska kunder ställer höga krav på kvalitet och tillförlitlighet, något som passar Absolent Group väl" säger Andreas Johansson, President APAC.

Det här en långsiktig investering i Absolent Groups utveckling av den inhemska marknaden i Japan men även i vår relation med japanska företag som har fabriker i APAC-området och globalt.

"Japanska kunder blir alltmer medvetna om att ha ren luft i sina fabriker och hur det påverkar kvalitet och pålitlighet. Med fler elektroniska komponenter i fordonsprodukter så ökar även kraven på renlighet", säger Andreas Johansson.

Absolent Group har etablerat sig som en framstående och kompetent leverantör av filter för oljedimma, oljerök och stoft. Vi erbjuder högsta kvalitet och kunskap i alla delar av vår organisation med ett starkt fokus på innovation och anpassade lösningar.

Kontakt:

Axel Berntsson, CEO Absolent Group, +46 510 48 40 00
Andreas Johansson, President APAC, Absolent AB, +86 186 2186 7648
[email protected]

Absolent Group AB är listat på Nasdaq First North Growth Market.
Certified Adviser för Absolent Group AB är Erik Penser Bank. Tel 08-463 83 00.
E-Mail: [email protected]


Om Absolent Air Care Group

Webbplats
www.absolentgroup.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Absolent Air Care Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ABSO ISIN-kod SE0006256558 Certified Adviser Erik Penser Bank