REGMAR

Absolent Air Care Group - VD Axel Berntsson väljer att lämna bolaget

Absolent Air Care Group ABs (publ) VD Axel Berntsson har meddelat styrelsen att han väljer att lämna bolaget efter snart sju år som koncernchef för att ta en ny roll utanför bolaget.

"Jag vill tacka Axel för hans insatser för Absolent Air Care Group. Under Axels ledning har Absolent Air Care Group expanderat in på nya marknader och tagit många steg framåt som organisation. Bolaget står väl rustat för att kunna fortsätta växa lönsamt. Jag önskar honom stort lycka till i fortsättningen." säger Johan Westman, styrelseordförande för Absolent Air Care Group.

"Absolent Air Care Group är ett fantastiskt bolag som kommer kunna fortsätta växa till en tydlig världsledare inom luftrening. Jag är stolt över att få ha varit en del av bolaget, vad vi har byggt tillsammans och ser fram mot att följa Absolent Air Care Groups utveckling framöver. Jag vill också passa på att tacka styrelse och ägare för ett gott samarbete. " säger Axel Berntsson.

En process för att hitta en ny VD kommer att starta omedelbart. Axel kvarstår som VD tills en efterträdare är på plats, dock längst till och med den 21 januari 2025.

Frågor besvaras av:

Axel Berntsson, VD och koncernchef

Karin Brossing Lundqvist, CFO

Tel: +46 (0) 510 48 40 00

E-mail: [email protected]

Absolent Air Care Group AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Certified Adviser för Absolent Air Care Group AB (publ) är Redeye AB.

 

Denna information är sådan information som Absolent Air Care Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 22 juli 2024 kl. 22:30 CEST.


Om Absolent Air Care Group

Webbplats
www.absolentgroup.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Absolent Air Care Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ABSO ISIN-kod SE0006256558 Certified Adviser Carnegie Investment Bank