Absolent AB öppnar nytt bolag i Hong Kong

Absolent Groups dotterbolag Absolent AB öppnar ett nytt bolag i Hong Kong, Absolent Hong Kong Limited, som kommer att fungera som bas för försäljning i Hong Kong, södra Kina och Taiwan. Det kommer också att vara center för sälj-support och affärsutveckling för hela APAC.

För att täcka in mer av Kina har Absolent nu öppnat ett nytt kontor i Hong Kong för att kunna bearbeta den snabbt växande industriella marknaden i södra Kina och Taiwan. Pärlflods-deltat är ett av världens mest dynamiska industriområden och det är nu rätt tid att fokusera mer i regionen. Säljaktiviteterna kommer att integreras i planeringen för Kina.

"Södra Kina, inklusive Taiwan, är en mycket intressant industriell region. Med vårt nya kontor kan vi nu vara mycket närmare våra potentiella nya kunder och tillhandahålla mycket bra service och support även här", säger Andreas Johansson.

Hong Kong kontoret kommer även att tillhandahålla teknisk sälj-support till hela APAC och supporta distributörer i APAC.

"Vi ser en ökad medvetenhet kring luftföroreningar och luftrening i hela APAC, och nu kan vi supporta våra asiatiska distributörer ännu bättre i denna trend i många snabb-växande ekonomier i Asien", säger Andreas Johansson.

Absolent AB har etablerat sig som en framstående och kompetent leverantör av filter för oljedimma, oljerök och stoft. Vi erbjuder högsta kvalitet och gedigen kunskap med stort fokus på innovation och kundanpassade lösningar. Företaget är en del av Absolent Group AB, noterat på Nasdaq Stockholm.

2019-02-28

Kontakt:
Axel Berntsson, CEO Absolent Group, +46 510 48 40 00
Andreas Johansson, President APAC, Absolent AB,  +86 186 2186 7648
[email protected] 

Absolent Groups aktie handlas på Nasdaq First North. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank AB. Tel 08-463 83 00. E-mail:[email protected] 


Om Absolent Air Care Group

Webbplats
www.absolentgroup.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Absolent Air Care Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ABSO ISIN-kod SE0006256558 Certified Adviser Carnegie Investment Bank