Zesecs mobila porttelefoni skapar värden för BRF Sjöportalen 1

Zesecs mobila porttelefoni skapar trygghet, säkerhet och tillgänglighet för BRF Sjöportalens medlemmar

Zesecs mobila porttelefoni har med framgång installerats för BRF Sjöportalen 1, Hammarby Sjöstad i Stockholm av Zesecs återförsäljare Södermalms Lås AB.
BRF Sjöportalen 1 valde Zesecs tjänster då de efterfrågade en modern och smidig nyckelhantering. Möjligheten att kunna hantera bokning av tvättstuga och gästlägenhet via smidiga integrationer var andra avgörande faktorer till att valet föll på Zesec.

- Zesec var det självklara valet då bolagets mobila porttelefoni erbjuder våra medlemmar en modern och smidig nyckelhantering. Vi kommer också att kunna hantera bokning av vår tvättstuga och gästlägenhet på ett enkelt sätt. Vi i styrelsen ser fram emot en nyckelfri vardag med mindre administration och bättre kontroll över vilka som har tillgång till våra fastigheter, säger Emanuel Lundeteg IT-ansvarig för BRF Sjöportalen.

- Med mobil porttelefoni installerad på BRF Sjöportalen 1 ger vi föreningens medlemmar trygghet, säkerhet och tillgänglighet genom installationerna. Vi är stolta över att ha våra tjänster hos en bostadsrättsförening som har en så vacker fastighet i ett av Stockholms bästa lägen, säger Martin Konczak försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder digital porttelefoni och access för flerbostadsfastigheter och kontor. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX installerad av auktoriserad återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni-lösning med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Vi bygger det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Södermalms Lås
Södermalms Lås AB grundades 1980 av Roger Hammeborg. Bolaget blev snabbt ett ledande låssmedsföretag i Stockholms innerstad inom mekanisk service och problemlösning. I samband med Rogers pension 2012 förvärvades Södermalms Lås av Jimmy och Göran Svensson. Företaget drivs fortfarande som ett familjeföretag och har kvar sin ledande position inom mekanisk service och problemlösning. Flera duktiga medarbetare finns kvar från Rogers tid. Idag har Södermalms Lås moderniserats, digitaliserats och utvecklats till ett komplett lås och säkerhetsföretag som erbjuder lås, passersystem, larm och CCTV i hela Stockholmsområdet.

www.sodermalmslas.se

Om BRF Sjöportalen 1
Bostadsrättsföreningen Sjöportalen 1 i Hammarby Sjöstad består av 90 st. lägenheter i två flerbostadshus samt ett fristående småhus. Husen uppfördes 2001-2002 och är vackert placerade i hjärtat av Hammarby Sjöstad, mellan Sickla kanal, Hammarby sjö och Sjöstadsparterren. Byggnaderna ramas även in av den originella Apatébron samt Vassparken och Gunilla Bandolins konstverk Observatorium på andra sidan kanalen, bägge prisbelönta. Läget gör att det är ungefär lika nära att med färjan ta sig över till Södermalm som att promenera ut i naturen i Nackareservatet. Sjöportalen ingår bland de kvarter som tillsammans med Sjöstadsparterren 2005 tilldelades Kasper Salin-priset, Sveriges mest prestigefyllda arkitekturutmärkelse.

www.brfsjoportalen.se


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission