Zesecs mobila porttelefoni skapar värden för BRF Kajplats Kvarnholmen i Stockholm

BRF Kajplats Kvarnholmen är byggt av JM och har 223 lägenheter. Bostadsrättsföreningen valde mobil porttelefoni och passage från Zesec. Installationen utfördes av Zesecs återförsäljare Södermalms Lås AB

Kajplats Kvarnholmen är byggt längs kajen vid Stockholms inlopp med ett vackert läge mot Djurgården. Kvarteret består av fem hus som nu valt att installerat Zesec molnbaserade tjänster mobil porttelefoni och passage.

- Med mobil porttelefoni installerad på BRF Kajplats Kvarnholmen får medlemmarna trygghet, säkerhet och tillgänglighet. Vi är stolta över att i samarbete med Södermalms Lås få leverera våra tjänster till föreningen, säger Patrik Sillberg Försäljningschef på Zesec. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christian Meijer, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 473 44 78


Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Södermalms Lås
Södermalms Lås AB grundades 1980 av Roger Hammeborg. Bolaget blev snabbt ett ledande låssmedsföretag i Stockholms innerstad inom mekanisk service och problemlösning. I samband med Rogers pension 2012 förvärvades Södermalms Lås av Jimmy och Göran Svensson. Företaget drivs fortfarande som ett familjeföretag och har kvar sin ledande position inom mekanisk service och problemlösning. Flera duktiga medarbetare finns kvar från Rogers tid. Idag har Södermalms Lås moderniserats, digitaliserats och utvecklats till ett komplett lås och säkerhetsföretag som erbjuder lås, passersystem, larm och CCTV i hela Stockholmsområdet.

www.sodermalmslas.se

Om BRF Kajplats Kvarnholmen
Kajplats Kvarnholmen är byggt längs kajen vid Stockholms inlopp. Bostäderna är mellan 1-5 rum och kök, samtliga med balkong, uteplats eller takterrass. Kajplats Kvarnholmen är det sista kvarteret som byggts längs kajen. Här har du ett fantastiskt läge med utsikt mot Djurgården vidare in mot Stockholm.

En bit bort längs kajen ligger Kvarnholmens egen båtbrygga. Med pendelbåten Sjövägen har du en halvtimmes avkopplande resa till Nybroplan. Bussen passerar uppe på Kvarnholmsvägen och tar cirka 13 minuter till Slussen och några minuter till Nacka Forum via bron över Svindersviken.

https://brfkajplats-kvarnholmen.se


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540