Zesecs integration med Agendo app möjliggör bokningar och digital access i appen

Zesecs partneravtal med Agendo app ger mobil access till hyresgäster och kunder som bokar en lokal, kontor eller en konferenslokal. Samarbetet innebär att användare nu kan boka, betala och få digitalt tillträde till den bokade lokalen via sin smartphone.

Med Agendo får användare tillgång ett komplett bokningssystem med betallösning online, kalenderbokning och tillsammans med Zesec också mobil access. Agendo är integrerad med ID check och betalösningar som gör det möjligt att implementera det molnbaserade systemet överallt. Agendo grundades 2015 av Johan Lundin och Lucas Arrefelt samt har huvudkontoret i Stockholm.

- Agendo hjälper fastighetsägare att modernisera sin fastighet och skapa kontroll över till exempel tvättstugebokningar, uthyrning av lokaler och kontorshotell. Vi är glada över att kunna integrera vår mobila accesslösning som en del av Agendos erbjudande. Vi har redan genomfört lyckade installationer hos bostadsrättsföreningar, säger Martin Konczak försäljningschef på Zesec.

- Integrationen med Zesec gör det möjligt för våra kunder att gå hela vägen från bokning och betalning till öppning. En så effektiv lösning till ett lågt pris finns det en stark efterfrågan för hos våra kunder. Vi kan enkelt implementera en bokningsknapp på en hemsida för exempelvis en bostadsrättsförening som gör att boende kan boka föreningslokalen och få en digital nyckel som bara gäller under den tid de har bokat. Vi har bokningslösningen, Zesec har den digitala accessen och gemensamt erbjuder vi en helhetslösning för våra kunder, säger Johan Ludin VD Agendo App.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder digital porttelefoni och access för flerbostadsfastigheter och kontor. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX installerad av auktoriserad återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni-lösning med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Vi bygger det nyckelfria samhället.
www.zesec.com

Om Agendo app
Agendos vision är att underlätta bokningar och betalningar för alla typer av företag och dess kunder. Kunder ska kunna sköta så mycket som möjligt själva och anställda ska slippa lägga onödig tid på administration för att kunna fokusera på det de verkligen är duktiga på. Agendo är en plattform för alla slags bokningar.
www.agendoapp.com


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540