Zesec växer med kommersiella fastigheter i Göteborgsregionen

Zesec har hittills haft en inriktning mot främst flerbostadsmarknaden men nu växer intresset hos kommersiella fastigheter med butiker och kontor. Det senaste tillskottet har mer än 600 användare där fastighetsägaren önskade en enkel och smidig nyckelhantering med digitala nycklar för sina hyresgäster. Valet blev Zesecs molnbaserade tjänst Mobil Passage med obegränsat antal användare, enkel administration och nycklarna i mobilen.

- Kommersiella fastigheter har traditionellt använt trådbundna passersystem med taggar och kort. I takt med att bäst före datumet för sådana system löper ut ökar intresset för moderna trådlösa molnbaserade passersystem. Här spelar Zesecs en viktig roll med vår inriktning på kostnadseffektiv och hållbar digital inpassering med smartphone som minska miljö- och klimatavtrycken i samhället. Med Zesec sparas tid, pengar och miljön, säger Christian Meijer VD på Zesec of Sweden AB (publ).

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christian Meijer, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 473 44 78

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540