Zesec tecknar internationellt återförsäljaravtal med norska Låsesmeden Larvik AS

Zesec har under augusti 2022 tecknat ett internationellt återförsäljaravtal med norska lås- och säkerhetsföretaget Låsesmeden

Zesec och Låsesmeden har tillsammans skrivit återförsäljaravtal där Låsesmeden kommer marknadsföra samt sälja Zesecs produkter och tjänster till bolagets kunder i Norge. Låsesmeden har redan köpt in Zesecs moduler och genomfört lyckade kundinstallationer på den norska marknaden.

Låsesmeden är en totalleverantör inom säkerhet och arbetar mot företag och fastigheter i Norge. Det tillsammans med Zesecs innovativa produkt- och tjänsteutbud innebär att bolagen kommer arbeta i tät samverkan för att utveckla det nyckelfria samhället. 

-Zesec är stolta över att presentera ytterligare en internationell återförsäljare på den norska marknaden vilket visar att vi menar allvar med vår internationella satsning säger Magnus Gilborne, VD på Zesec.

-Låsesmeden är väldigt motiverade att lansera Zesecs produkter och tjänster på den norska marknaden. Precis som Zesec tror Låsesmeden på att utveckla modern samt säker teknologi inom en stolt och traditionsrik bransch, säger Arne Fr. Rauan VD på Låsesmeden.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ.)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Låsesmeden
Låsesmeden Larvik AS grundades 1993 och är idag ett företag med ca 15 anställda. Tillväxten har varit hög och idag är bolaget en av regionens ledande säkerhetsbolag. Låsesmeden är medlem av föreningen Norske Låsesmeder. Bolaget är en så kallad "Mesterfirma". Låsesmeden är ett certifierat "Miljøfyrtårnbedrift" och arbetar med strikta rutiner gällande avfallshantering samt energireducering. Bolagets erfarenhet är att det arbetet också ger ekonomiska fördelar. Låsesmeden verkar inom en komplicerad och viktig bransch där avancerad elektronik samt teknologi blivit en del av vardagen, vid sidan av den mer traditionella låsbranschen.

www.lasesmeden.no


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540