Zesec tecknar avtal med säkerhetsföretaget psst ab

psst ab - passersystem & säkerhetsteknik, är ett märkesoberoende säkerhetsföretag i Gävle med bred kompetens som nu blivit återförsäljare för Zesecs IoT tjänster och produkter

- psst är specialister på säkerhetssystem såsom exempelvis passersystem, inbrottslarm, elektromekaniska och elektroniska lås. psst tror starkt på Zesecs innovativa produkter och tjänster, vi vill därför vara med och bygga det nyckelfria samhället tillsammans med Zesec och våra kunder säger Kevin Vigren, delägare och säljare på psst.

- Zesec är stolta över att teckna avtal med ett så kompetent och modernt företag som psst. Tillsammans kommer vi erbjuda kunder och partners innovativa tjänster samt vara med och bygga nyckelfria lösningar, säger Martin Konczak försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.
www.zesec.com

Om psst
psst ab grundades ur viljan att kunna erbjuda kunder säkerhetslösningar som är skräddarsydda för deras behov. I dagens företagsklimat där småföretagen dör ut och storföretag tar över marknaden kände vi att fokus hamnade på fel saker. Kunden och säkerheten hamnade längre ner i prioriteringslistan medan profit tog över. Vi vill tillbaka till en relationsstyrd marknad där kunden får valuta för pengarna. Kunder som väljer att investera i sina säkerhetssystem ska vara trygga med att de fått den bästa lösningen just för dem. Säkerhet skapar trygghet.
www.psstab.se


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540