Zesec tecknar återförsäljaravtal med Elektrolåset Sverige AB i Kalix

Elektrolåset Sverige AB och Zesec har tecknat återförsäljaravtal där Elektrolåset kommer erbjuda Zesecs produkter och tjänster till sina kunder. Elektrolåset har över 40 års erfarenhet inom låsbranschen och ingår i PartGroup, en familjeägd företagsgrupp från Kalix med inriktning på industriellt byggande

Samarbetet med Elektrolåset är en viktig del av Zesecs strategi att växa med återförsäljare i Sverige och internationellt. Zesecs patentsökta Mobil Porttelefoni och Mobil Passage för digitalisering av lås i fastigheter har fått stor uppmärksamhet på marknaden. Bolagets innovativa digitala produkter och tjänster fungerar lika bra i Sverige som globalt - utan några tekniska anpassningar.

- Genom att digitalisera fastigheten och då på ett kostnadseffektivt sätt få tillgång till mobil porttelefoni och mobil passage öppnar nya affärsmöjligheter för oss. Lösning erbjuder exempelvis att kunden inte behöver stiga ur bilen i snön när garaget ska öppnas utan kan bara trycka i mobilen, det är både smart och smidigt och passar bra för våra kunder här i norra Sverige, säger Kenneth Nyström VD & låsmästare på Elektrolåset.

- Att öppna sin egen dörr med smartphone är praktiskt men det är inte förrän man provat att skicka en temporär eller permanent nyckel till någon annan från sin app eller låser upp en dörr på andra sidan jorden från sin smartphone som man verkligen inser de gränslösa möjligheterna med uppkopplad mobil accessteknik, säger Christian Herrmann CTO på Zesec.

- Vi är mycket stolta över att inleda samarbete med ett så välrenommerat säkerhetsföretag som Elektrolåset. Företaget har hög kompetens och lång erfarenhet inom digitala låslösningar. Det ger oss möjlighet att på ännu bredare front erbjuda marknaden våra produkter och tjänster, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder digital porttelefoni och passage för flerbostadsfastigheter och kontor. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX installerad av auktoriserad återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och röstsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Vi bygger det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Eloktrolåset
Vi är en heltäckande säkerhetsleverantör med inriktning på digitala låssystem. Vi är specialister på spanjoletter och fönsterbeslag med egen spanjolettverkstad, något som vi är ensamma om i hela Sverige. Elektrolåset ingår sedan april 2022 i PartGroup, en familjeägd företagsgrupp från Kalix med inriktning på industriellt byggande och som erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag projektanpassade byggmoduler till bland annat hotell, vårdhem och bostadsfastigheter.

www.elektrolaset.se


Om Zesec

Webbplats
www.zos.se

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Per Jorlind VD [email protected]