Zesec stärker sin position i norra Sverige

Zesec tecknar återförsäljaravtal med Wallenberg Security AB vilket stärker bolagets position i norra Sverige.

Zesec har tecknat avtal med Wallenberg Security AB med målet att stärka bolagets position i norra Sverige. Wallenberg Security en lås- och säkerhetsexpert med 30 års erfarenhet i branschen som arbetar med installation och service, större säkerhetsentreprenader, konsultation, projektering och projektledning. Wallenberg Security kommer att erbjuda bolagets kunder Zesecs produkter och tjänster. Zesec har tillsammans med Wallenberg Security genomfört installationer för Diös Fastigheter. 

- Zesecs moderna och digitala tjänster samt produkter passar Wallenberg Security på ett utmärkt sätt då våra kunder letar efter användarvänliga samt kostnadseffektiva sätt att hantera åtkomst på. Vi ser fram emot ett gott samarbete med Zesec, säger Herman Wallenberg VD på Wallenberg Security.

- Wallenberg Security har genom kompetens och erfarenhet arbetat upp en stark närvaro i norra Sverige. Genom avtalet stärker vi också vår position som leverantör till Diös Fastigheter, säger Patrik Sillberg försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christian Meijer, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 473 44 78


Om Zesec

Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Wallenberg Security
Wallenberg Security är startat av Herman Wallenberg som har tio års erfarenhet i ledande roller från lås- och säkerhetsbranschen. Bolaget utgår från Luleå och verkar i hela Norrland. Bolagets mål är att vara en pålitlig och tillgänglig leverantör till dess kunder. Till Wallenberg Security kan kunderna komma med alla funderingar, stora som små, där bolaget kommer göra sitt yttersta för att lösa kundernas problem. Bolaget verkar utifrån fem områden: Installation & service, större säkerhetsentreprenader, konsultation, projektering och projektledning. Sammanfattningsvis är Wallenberg Security en lås- och säkerhetsexpert med sammanlagt 30 års erfarenhet i branschen som hjälper till med konsultation, projektering, projektledning och installationsjobb.

www.wallenbergsecurity.com


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission