Zesec presenterar samarbete med Lerums Lås & Larmservice

Lerums Lås & Larmservice startade sin verksamhet 1982 och ingår tillsammans med Alingsås Lås & Larmservice och Elwab i en företagsgrupp. I samarbete med Zesec har företaget genomfört framgångsrika installationer av mobilpassage för företag i Nol och Mölnlycke

- Vi tror starkt på Zesecs innovativa produkter och tjänster och som ett modernt företag vill vi vara med och bygga det nyckelfria samhället tillsammans med Zesec och våra kunder, säger Anders Morén verksamhetsansvarig för Lerums Lås & Larmservice.

- Vi är mycket stolta över att samarbeta med ett så väletablerat och välrenommerat bolag som Lerums Lås & Larmservice. Zesec växer tillsammans med våra partners och återförsäljare och vi ser fram emot många fler gemensamma kunder, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

 

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder digital porttelefoni och access för flerbostadsfastigheter och kontor. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX installerad av auktoriserad återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni-lösning med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Vi bygger det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Lerums Lås & Larmservice
Sedan företagets start 1982 arbetar vi för att våra kunder ska känna trygghet och ha ett stort förtroende för oss som leverantör av er säkerhet. Vi samarbetar med marknadsledande leverantörer för att ge våra kunder den bästa helhetslösningen. Vi är auktoriserad låsinstallatör och medlem i SLR, Sveriges Lås och Säkerhetsleverantörers Riksförbund. Vi är även av SBSC certifierad anläggarfirma för inbrottslarm. Vi arbetar aktivt med vår kvalitet och vår miljöpåverkan Svensk Miljöbas. Vi är certifierade enligt FR2000.

www.lll.se


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540