Zesec presenterar ny återförsäljare i Stockholm

Zesec presenterar ny återförsäljare i Stockholmsregionen i form av Södermalms Lås AB

Södermalms Lås AB är ett SLR-auktoriserat låssmedsföretag med lång erfarenhet av professionella helhetslösningar inom säkerhet. Bolaget är en modern låssmed som erbjuder lås, passersystem, inbrottsskydd, larm och CCTV samt är verksamma i Stockholmsregionen. Södermalms Lås AB är även certifierad partner till samtliga marknadsledande tillverkare av lås och säkerhetsprodukter. 

- Zesec presenterar stolt ytterligare en professionell återförsäljare i Stockholm som redan genomfört lyckade installationer med Zesecs produkter och tjänster på den expansiva Stockholmsmarknaden, säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

- Vi på Södermalms Lås är mycket nöjda med att erbjuda Zesecs produkter och tjänster som vi upplever en stark efterfrågan för. De installationer vi hittills genomfört har varit lyckade och skapat förutsättningar för framgångsrikt samarbete, säger Tom Jonsson, ansvarig för Passage, Larm och CCTV på Södermalms Lås AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.
www.zesec.com

Om Södermalms Lås
Södermalms Lås AB grundades 1980 av Roger Hammeborg. Bolaget blev snabbt ett ledande låssmedsföretag i Stockholms innerstad inom mekanisk service och problemlösning. I samband med Rogers pension 2012 förvärvades Södermalms Lås av Jimmy och Göran Svensson. Företaget drivs fortfarande som ett familjeföretag och har kvar sin ledande position inom mekanisk service och problemlösning. Flera duktiga medarbetare finns kvar från Rogers tid. Idag har Södermalms Lås moderniserats, digitaliserats och utvecklats till ett komplett lås och säkerhetsföretag som erbjuder lås, passersystem, larm och CCTV i hela Stockholmsområdet.
www.sodermalmslas.se


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission