Zesec presenterar återförsäljaravtal med Uppsala Säkerhetsteknik

Uppsala Säkerhetsteknik AB, UST, är specialister på skräddarsydda säkerhetslösningar sedan 2004. Bolaget har nu valt att bli återförsäljare för Zesecs mobila passage- och porttelefonitjänster

UST är certifierad Anläggarfirma Brandlarm enligt SBF 1008 och Inbrottslarm enligt SSF 1015 samt har lång erfarenhet av att arbeta med lås och låssystem. Företagets kunder är främst företag, kommuner och landsting inom Uppsala- och Stockholmsområdet.

- Distansöppning och smart porttelefon är unika lösningar som marknaden saknat. Tjänsterna som Zesec erbjuder och möjligheterna att bygga på dem utan extra installation gör att tekniken blir väldigt intressant för våra kunder, säger Fredrik Jansson VD för Uppsala Säkerhetsteknik AB.

- Vi får många förfrågningar från kunder i Uppsalaområdet och vi känner vi oss trygga med UST som auktoriserad installatör och återförsäljare av våra tjänster och produkter, säger Martin Konczak försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder digital porttelefoni och passage för flerbostadsfastigheter och kontor. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX installerad av auktoriserad återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och röstsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Vi bygger det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om UST
Uppsala Säkerhetsteknik är ett certifierat säkerhetsföretag som säljer och installerar certifierade och godkända säkerhetsprodukter. Vi är en komplett partner inom området säkerhet till företag, kommuner och landsting inom Uppsala- och Stockholmsområdet. Inom Uppsala Säkerhetsteknik har vi behörig ingenjör och specialister med lång erfarenhet av att projektera skräddarsydda och individuella säkerhetslösningar. Uppsala Säkerhetsteknik är certifierade av SBSC och de installationer vi utför uppfyller alltid de regler och föreskrifter som krävs av myndigheter och försäkringsbolag när det gäller utrymning och intrångsskydd.

www.ust.se


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission