Zesec presenterar återförsäljaravtal med Säkerhetspartner i Väst

Säkerhetspartner i Väst har sitt säte i Kungälv och är verksamma i området Göteborg och Bohuslän. Zesec är stolta att presentera återförsäljaravtal med Säkerhetspartner i Väst som har lång erfarenhet i branschen och erbjuder sina kunder helhetslösningar inom säkerhet samt passage. Bolaget har redan genomfört en första lyckade installation på en gymanläggning i närområdet med Zesecs styrenhet MX

-Zesecs mobila porttelefoni med QR-kod är verkligen en innovativ lösning. Att enkelt och kostnadseffektivt kunna uppgradera fastighetsentréer till digitalt styrda och erbjuda mobil porttelefoni med svara- och öppna funktion från distans, är något vi är nöjda över att kunna erbjuda våra kunder. Zesecs styrenhet MX är smidigt och enkel att installera och vi ser fram emot att utveckla samarbetet, säger Linus Westman delägare på Säkerhetspartner i Väst. 

-Vi är mycket stolta över att presentera ett återförsäljaravtal med ett så väletablerat och välrenommerat bolag i Göteborgsregionen som Säkerhetspartner i Väst. De har gedigen erfarenhet i branschen och genom samarbetet kan vi skapa mervärden. Zesec växer tillsammans med våra återförsäljare och vi ser fram emot många nya gemensamma kunder, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Säkerhetspartner i Väst AB
Säkerhetspartner i Väst har sitt säte i Rollsbo industriområde, Kungälv. Vi är verksamma i området Göteborg och Bohuslän med installation av inbrottslarmsystem, brandlarm, passagesystem och kameraanläggningar som huvudsaklig sysselsättning. Vår vision är att företag, genom oss som leverantör, skall kunna beställa en heltäckande, skräddarsydd säkerhetslösning som uppfyller företagets behov.

www.spiv.se


Om Zesec

Webbplats
www.zos.se

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Per Jorlind VD [email protected]