Zesec presenterar återförsäljaravtal med Lås & Larm Aktuellt i Malmö

Zesec återförsäljarnätverk fortsätter att växa i Sverige. Tillsammans med Lås & Larm Aktuellt i Malmö AB levererar Zesec digitala tjänster och produkter till främst bostadsrättsföreningar

-Vi tror starkt på Zesecs innovativa produkter och tjänster, vi vill därför vara med och bygga det nyckelfria samhället tillsammans med Zesec och våra kunder, säger Håkan Olsson ansvarig för Försäljning & Projektering på Lås & Larm Aktuellt.

-Zesec är stolta över att presentera ytterligare en återförsäljare på den svenska marknaden. Att samarbeta med välrenommerade lås- och säkerhetsföretag är viktigt för oss och vi ser fram emot att fortsätta växa i Skåne tillsammans med Lås & Larm Aktuellt, säger Magnus Gilborne, VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.
www.zesec.com

Om Lås & Larm Aktuellt
Med vår breda kompentens står vi beredda att tillsammans med dig skräddarsy just din säkerhetslösning som täcker ditt behov. Vi analyserar först ditt behov/krav för att sedan ta fram en funktionslösning som vi beklär med produkter. Lösningen skall vara kvalitets och kostnadseffektiv och även leva upp eventuella försäkringskrav. När du som kund är nöjd med förslaget tar våra säkerhetstekniker vid och installerar det vi kommit överens om. Vi är med dig hela tiden och tar fullt ansvar för att du som kund ska bli nöjd.
www.laslarmaktuellt.se


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission