REGMAR

Zesec of Sweden AB (publ) offentliggör kontrollbalansräkning

Styrelsen i Zesec of Sweden AB (publ), org.nr 559106-5999, ("Bolaget") har kunnat konstatera att det föreligger en misstanke om att bolagets egna kapital understiger hälften av Bolagets registrerade aktiekapital. Med anledning av detta har styrelsen skyndsamt tagit fram en kontrollbalansräkning per den 30 september 2023, som granskats av Bolagets revisor. 

Kontrollbalansräkningen utvisar att Bolagets eget kapital uppgår till 1 763 262 SEK, vilket innebär att det egna kapitalet understiger hälften av det registrerade aktiekapitalet om 8 998 118,986668 SEK. Kontrollbalansräkningen kommer att framläggas vid fortsatt extra bolagsstämma måndag den 30 oktober 2023 som ska pröva om Bolaget ska gå i likvidation.

Kontrollbalansräkningen i dess helhet finns publicerad på Bolagets hemsida, https://www.zesec.com/pressmedelanden-zesec

Kallelse till extra bolagsstämma (tillika första kontrollstämma) publiceras under dagen som innehåller ytterligare information om styrelsen förslag i likvidationsfrågan.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christian Meijer, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 473 44 78

Bolagets Mentor är Eminova Fondkommission AB | 08-684 211 10 | [email protected]

Denna information är sådan information som Zesec of Sweden AB (publ) är skyldiga att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 oktober 2023 kl. 08.55 CEST.

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com


Om Zesec

Webbplats
www.zos.se

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Per Jorlind VD [email protected]