Zesec och SLR-certifierade Låslära AB tecknar återförsäljaravtal

Låslära AB och Zesec tecknar samarbetsavtal för att digitalisera fastigheter

Zesec fortsätter att utveckla återförsäljarnätverket. Senaste tillskottet är Låslära AB som är medlemmar i branschorganisationen Sveriges Lås- och Säkerhetsleverantörers Riksförbund SLR. 

Samarbetet innebär att Låslära kommer marknadsföra och sälja Zesecs produkter och tjänster i Sverige med målet att digitalisera fastigheters nyckelhantering.

- Vi kom i kontakt med Zesec via SLR och märkte snabbt att de är rätt i tiden med produkter samt tjänster som digitaliserar befintliga fastigheters lås. Zesecs digitala tjänster är en utmärkt lösning för de fastighetsägare och företag som vill behålla sitt befintliga lås men ändå ta steget mot digitalisering utan dyra investeringskostnader, säger Michael Prietzel ägare Låslära AB.

- Zesec är stolta över att teckna avtal med en så kompetent aktör som Låslära. Vi ser fram emot att utveckla samarbetet och tillsammans digitalisera företag och fastigheters befintliga lås på ett kostnadseffektivt sätt, säger Martin Konczak Försäljningschef Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder digital porttelefoni och passage för flerbostadsfastigheter och kontor. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX installerad av auktoriserad återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och röstsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Vi bygger det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Låslära
Låslära AB erbjuder förekommande arbeten inom lås-, nyckel-, larm- och säkerhetssystem. Bolaget ska i första hand erbjuda service till små och medelstora företag samt boende i Älvsjö med omnejd. Bolagets kunder ska alltid bemötas respektfullt oavsett om det gäller stora eller små uppdrag. Kommunikationen skall vara saklig och begriplig. På Låslära AB strävar vi efter att ha en positiv och trevlig anda gentemot kunder, personal och samarbetspartners. Bolaget prioriterar fysisk och psykosocial arbetsmiljö högt för att vi tror att det är en långsiktig framgångsfaktor. Att ta emot och utbilda lärlingar ska vara en naturlig del av verksamheten. Låsläras inriktning är att hjälpa våra kunder genom planerade arbeten.

www.laslara.se


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540