MAR

Zesec levererar stororder till SMRTEC

Zesec levererade under september månad en stororder av MX-enheter till SMRTEC.

Under september månad levererades 15 stycken MX-enheter till ett värde av SEK 21 000 till Zesecs partner SMRTEC. Leveransen är den första i SMRTEC´s porttelefonikoncept för flerbostadsfastigheter där Zesecs tjänster och produkter integrerats. SMRTEC arbetar med att leverera lösningar för säkra hem bestående av bland annat den senaste tekniken inom fastighet.

Storordern innebär att Zesec, utöver hårdvaruintäkter för sålda MX-enheter, inom ramen för konceptet kan räkna med snabbt ökande SaaS-intäkter inom en snar framtid. LTV (Life Time Value) på nämnda SaaS-intäkter motsvarar ett värde om ca SEK 303 000.

- Zesec och SMRTEC bygger vidare på partnerskapet i och med den här storordern. Vi är stolta över att arbeta med en progressiv aktör som SMRTEC där säker tekniken alltid används ur ett användarvänligt perspektiv med målet att skapa värde för fastighetsägare tillsammans med Zesec, säger Patrik Sillberg försäljningschef på Zesec.

- Samarbetat mellan SMRTEC och Zesec utökas i och med den här ordern som bygger vidare på den användarnöjdheten samt försäljningstillväxten vi upplevt sedan vi började samarbeta med Zesec. SMRTEC lanserar med dessa enheter en hårdvaruplattform med arbetsnamn XiT-MX och arbetar vidare för att visualisera funktionerna i XiT-MX. SMRTEC har som mål att skapa värde för våra kunder och i samarbete med Zesec kan vi gemensamt generera innovativa produkter och tjänster, säger Karl Stenhård VD på SMRTEC.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christian Meijer, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 473 44 78

Bolagets Mentor är Eminova Fondkomission AB | 08-684 211 10 | [email protected] 

Denna information är sådan information som Zesec of Sweden AB (publ) är skyldiga att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 07 september 2023 kl. 09.05 CEST.

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om SMRTEC

SMRTEC arbetar med smart, beprövad och innovativ teknik där vi tillsammans med våra partners, kunder och brukare utvecklar ett samarbete som genom ömsesidigt förtroende skapar ökad konkurrensförmåga. I kontinuerlig dialog ger vi våra kunder både tekniska och ekonomiska mervärden. Med lojal och engagerad personal är vi ett serviceinriktat kunskapsföretag som med utvalda medarbetare och framtidsinriktade lösningar utmanar vår marknad.

www.smrtec.se


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540